برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

سندرم بهجت دارم و کلشی سین مصرف میکنم در حال حاضر آنزیم های کبدی من 8 برابر افزایش داشته است! راه درمان چیست؟

سندرم بهجت دارم و کلشی سین مصرف میکنم در حال حاضر آنزیم های کبدی من 8 برابر افزایش داشته است! راه درمان چیست؟

با سلام اینجانب با آفت های مکرر دهانی و تناسلی، با تشخیص سندرم بهجت، تحت درمان با کلشیسین قرار گرفتم اما آنزیم های کبدی من حدود 8 برابر افزایش داشت. لطفا راه حل یا روش درمانی دیگری را پیشنهاد نمایید.
با سلام کلشیسین داروی موثر در ضایعات پوستی بهجت می باشد افزایش انزیم ذکر در مصرف این دارو شایع نیست. ضروری است علتهای دیگر این مسئله توسط پزشک معالج مورد بررسی قرار گیرد

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری آرتریت وماتوئید و بهجت و نارحتی چشمی دارم. در مورد داروهایم راهنمایی فرمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۱۵

با سلام در رابطه با بیماری تگ مربوطه در زیر همین سوال را مطالعه نمایید. معمولا وجود و همراهی بیماری بهچت و روماتوئید شایع نیست. با توجه به شرح ذکر شده شما مبتلا به نوع شدید این بیماری هستید که تجویز دارو برای شما نیاز به معاینه بالینی دارد توصیه می شود با نظر پزشک معالج خود درمان را ادامه دهید.

آفت دهان ، پشت لب و نوک زبانسید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۸/۲۵

سلام. شما نیاز به بررسی از نظر بیماری های داخلی و کمبود آهن دارید و نوع آفت دهانتان باید دیده شود و تشخیص داده شود

بیماری بهجت دارم. دهانم همیشه آفت دارد. راهنمایی کنید چطور درمان کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۱۲/۱۶

با سلام در بیماری بهجت اثبات شده چنانچه بیماری صرفا در مخاط باشد و سایر ارگان ها مبتلا نباشند کلشی سین داروی موثری است که نه تنها در کاهش میزان آفت موثر است بلکه در پیشگیری از عود بیماری و ابتلای سایر ارگان ها کمک کننده است.

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۲/۰۸

سلام.بیماری معمولا در خانمها خفیف تر از آقایان است و درگیری چشم با احتمال و شدت کمتری رخ می‌دهد. ولی سیر بیماری غیر قابل پیش بینی می باشد.همچنین احتمال ارث فرزندان پایین است.

دیدگاه و نظــرات