سلام عزیز. ماهیت بیماری های روماتیسمی وبخصوص آرتریت روماتویید عود پذیری آن ودر درصدی از آن مقاومت جدی به درمان است. من نمی دانم آخرین مراجعه بیمار ومصرف دارو ها به چه صورت است؟! بیمار بایدبداند که با یک بیماری مزمن که درمان قطعی ندارد سر و کار دارد..درمان ها ممکن است درطول زمان نیز عوض شوند...درسیر این بیماری ممکن است آرتروز نیز عارض شود وتحرک بیمار را بطور جدی تحت تاثیر قرار دهد...لذا توصیه می کنم مراجعه مکرر ومنظم برای پزشک خود داشته باشد. اگر مدت مدیدی مراجعه نکرده باشد ممکن است کاندید داروهای بیولوژیک باشد. ممکن است نیاز به مشاوره ارتوپدی وانجام دانسیتومتری نیز داشته باشد...درنهایت قطع دارو بدون اجازه واطلاع پزشک وعدم مراجعه ، کار درستی بنظر نمی رسد.. بیمار مجددا تشریف بیاورند باکمال میل در خدمتشان خواهم بود.
با سلام ۱) در بیماری روماتوسید چنانچه فقر آهن قطعی باشد استفاده از مکمل آهن بلامانع است در غیر این صورت می تواند باعث تشدید بیماری شود ۲) در بیماران روماتوئیدی چنانچه مانع جدی وجود نداشته باشد بهتر است زایمان طبیعی صورت گیرد ۳)پردنیزلون جزء داروهایی است که معمولا ایجاد عارضه در بارداری نمی کند و مناسب است
با سلام در شرح ذکر شده چنانچه دچار آرتریت که درآن مفصل متورم و دردناک است و دچار خستگی صبحگاهی و زودرس در مفاصل باشید قویا بیماری روماتیسمی مطرح می شود که ضروری است از این جهت بررسی بیشتری صورت گیرد.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.