برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا مداومت در دفع پروتئین به کلیه آسیب میزند؟

آیا مداومت در دفع پروتئین به کلیه آسیب میزند؟

با سلام و تشکر میخواستم بدونم اگر پروتیینوری مداومت داشته باشه و به درمان دارویی پاسخ ندهد و فقط مقداری کاهش داشته باشه ایا به مرور زمان این دفع پروتیین می تونه کلیه را دچار نارسایی شدید کنه یا خیر. دفع پروتیین من در دو سال اخیر که تشخیص لوپوس داده اند بین 300 تا ا1500 در 24 ساعت متغیر بوده ولی هیچ وقت به محدوده نرمال نرسید حتی با مصرف دوز بالای پردنیزولون و سلسپت.لطفا در صورت امکان سایت یا مقاله جامعی در این مورد به بنده معرفی بفرمایید.ممنون از وقت با ارزشی که برای پاسخگویی صرف می کنید.
با سلام دفع پروتئین در بیماری لوپوس ناشی از ابتلای کلیوی است که در مراحل اولیه با درمان مناسب و به موقع بهبودی حاصل می شود. در صورت عدم پاسخ به درمان بایستی توسط پزشک روماتولوژیست و یا نفرولوژیست علت عدم پاسخ با روش های مختلف ( بیوپسی از کلیه و آزمایشات مختلف) مورد ارزیابی قرار گیرد و بر اساس علت آن درمان مناسب شروع شود. بر رویی تگ لوپوس پایین همین سوال کلیک کنید و از مقالات سایت استفاده کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

با سلام آیا خشکی چشم در لوپوس به معنای درگیری چشمی است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۰۵/۰۲

با سلام خشکی چشم یک یافته نسبتا شایع در بیماری های روماتیسمی از جمله لوپوس است که می تواند ناشی از خود بیماری یا عوارض داروها باشد که افتراق بین این 2 با نظر متخصص چشم و روماتولوژی است.

مجموعه ای از علائم را دارم آیا مبتلا به لوپوس هستم؟نوشین بیات۱۳۹۵/۰۴/۱۴

با سلام ازمایشات به نفع روماتیسم است شما باید مصرف منظم دارو ،ارامش،کاهش فعالیت شدید داشته باشید در صورت عدم پاسخ کافی درمان های قوی تر از جمله بیولوژیک پیشنهاد میشود.

گلو درد میتونه از علایم لوپوس باشه!؟ ممکنه بیماری لوپوس اصلا عود نکنه !؟ احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۶/۲۸

با سلام بیماری مزمن لوپوس دارای درمان طولانی بوده و ممکن است با استرس و عفونت شعله ور شود. لذا ضروری است بیمار به طور دائم تحت درمان پزشک متخصص باشد.

لوپوس و ریزش موسید مسعود داودی۱۳۹۶/۱۱/۰۱

سلام در مورد ریزش مو معمولاً اثر دارو با تأخیر وحداقل چهار ماه طول می کشد

دیدگاه و نظــرات