برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مادرم 8 ساله بیماری لوپوس داره در حال حاضر برونشیولیت اوبلیران دارد.میخوام بدونم این ب چه معنیه و قابل درمان کامل هست؟

مادرم 8 ساله بیماری لوپوس داره در حال حاضر برونشیولیت اوبلیران دارد.میخوام بدونم این ب چه معنیه و قابل درمان کامل هست؟

باسلام و عرض خسته نباشید مادرم 8 ساله بیماری لوپوس داره که تا الان درگیری عضوی نداشته ولی مدت 2 ماهه ک سرفه و خس خس داره ک تشخیص برونشیولیت اوبلیران براش دادن...میخوام بدونم این ب چه معنیه و قابل درمان کامل هست؟
با سلام بیماری لوپوس در سیر بیماری ممکن است ریه را درگیر نماید که معمولا در لوپوس هایی که شدید هستند دیده می شود. پیشنهاد می شود شروع بررسی و درمان توسط متخصص ریه صورت پذیرد در عین حال پزشک روماتولوژیست هم در جریان بیماری و درمان قرار گیرند

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بنده در سال 87 صاحب فرزند شدم و در سال 91 متوجه بیماری لوپوس ایا این بیماری به فرزند من منتقل شده است؟ غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۱۹

با سلام اگر چه عامل وراثت در بیماری زایی لوپوس مطرح شده است ولیکن نفوذ این بیمار تحت تاثیر عوامل متعددی ایجاد می شود و معمولا نیاز به بررسی ژنتیکی نمی باشد و نگران کننده نیست.

دختری 28 ساله مبتلا به لوپوس با درگیری کلیوی هستم دچار کاهش وزن شدید شدم چه راه حلی وجود دارد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۱/۲۶

با سلام لطفا حتما اطلاعات شخصی خود را در پروفایل تکمیل نمایید. بیماری لوپوس در فاز فعال به علت بی اشتهایی با دلایل متعدد از جمله اختلال در متابولیسم بدن و یا دفع پروتئین و .. می شود.چنانچه بیماری شما در مرحله خاموش باشد ممکن است با مشاوره تغذیه و استفاده از داروهای محرک اشتها تحت نظر پزشک روماتولوژیست مشکل شما بهبود بیابد.

با درد شدید مفاصل پیش دکتر رفتم و آزمایشاتی برایم نوشته شده است، لطفا با مطالعه شرح مشاوره بگویید آیا لوپوس دارم؟؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۰۵/۱۸

با سلام در تشخیص بیماری های روماتیسمی عمدتا شکایات بالینی و معاینه پزشک اهمیت بسیار زیادی دارند. مثبت بودن آزمایشات کمک کننده است. در زمینه پزشک متخصصی که حضورا شما را معاینه می کند کمک بیشتری به شما می کند. پیشنهاد می شود به پزشک روماتولوژیست مراجعه نمایید تا بررسی بیشتری صورت گیرد.

لوپوس و کاشت مومحسن اخیانی۱۳۹۶/۱۰/۰۴

سلام.اگر بیماری 6 ماه خاموش باشد می توانید پیوند بزنید ولی همچنان خطر ریزش مو وجود دارد.

دیدگاه و نظــرات