برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد انگشت شست 

درد انگشت شست 

سلام.بیماری آرتریت روماتوئید دارم.مدتی پیش دچار درد خیلی شدید در انگشتان شست هر دو پا شدم.بدون تورم و فقط کمی قرمزی زیر مفصل.اسید اوریک خونم 2.7 بوده.در کنار داروهای قبلی آلوپورینول 100 تجویز کردند و گفتند درد ممکنه ناشی از نقرس باشه.آیا با وجود این مقدار اسید اوریک خوردن این دارو درست است؟و ممکن است مشکل این درد از اسید اوریک باشد؟یا مربوط به آرتریت روماتوئید است؟

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درمان نقرسمژگان عابدینی۱۳۹۷/۰۳/۱۹

سلام نقرس میتواند مفاصل متعددی رادرگیر کند مواردی که به تشخیص پزشک معالج تشخیص ابتلا سایر مفاصل ناشی ازنقرس باشد ودرمواردی که مقاوم به قرص مداسین وآلوپرینول باشدگاه نیاز به استفاده ازپردنیزولون ودرمانهای تعدیل کننده سیستم ایمنی نیاز خواهد شد

درمان نقرسمسعود مهدوی۱۳۹۷/۰۳/۲۸

سلام  قرص کلشی سین تحت نظر پزشک ادامه دهید  سطح اسید اوریک به کمتر از ۶ باید برسد  تا آن زمان آلوپورینول را ادامه دهید البته حتما تحت نظر پزشک با کنترل وضعیت کلیه و کبد باید قرار بگیرید

درد مفاصل دارم به همراه آزمایشات غیر نرمال به چه پزشکی مراجعه کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۲۲

با سلام در شرح ذکر شده شما مبتلا به بیماری کلیوی با دفع پروتئین می باشید که ضروری است در اسرع وقت با متخصص نفرولوژیست مشورت کرده و علت آن را پیگیری نمایید. در زمینه تورم مفصل شما مبتلا به بیماری نقرس شده اید که ضروری است با پزشک روماتولوژیست مشورت و راهنمایی لازم صورت گیرد.

1- زمان تغییر اسید اوریک 2- بهترین زمان خوردن قرص آلوپورینول 3- تغییر دوز آلوپورینول محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۷/۰۷

با سلام .شما سابقه سنگ اسید اوریک و یا سابقه نقرس و یا بیماری قلبی و فشار خون دارید؟ در صورتی که سابقه این بیماری ها را نداشته باشید تا اسید اوریک بالای 10 نیازمند قرص نیستید. اگر سابقه این بیماری ها را دارید و سابقه پاسخ نامناسب شما بهتر است قرص 300 میلی یکجا خورده و اسید اوریک زیر 6 نگاه داشته شود. قرص آلوپورینول باعث حساسیت پوستی گشته و اگر اذیت کننده است باید با دوز خیلی کم شروع و بتدریج افزایش داد.

دیدگاه و نظــرات