برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

لگن درد

لگن درد

سلام من مبتلا به بیماریasهستم حدود یک هفته هست درد لگن شروع شده . الانم هم به سولفاسالازین و ناپروکسن جواب نمیده . به نظر شما چه داروی سریع و بهتر جواب میده ؟
سلام اگر دوز دارو را درست دریافت می کنید و پاسخ درمانی ندارید باید داروی شما تعویض شود و در صورت مصرف ناکافی دارو باید دوز داروی شما افزایش یابد. با پزشک خود مشورت کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

می خواستم بدانم مثبت بودن hlab27 خطرناک است یا خیر؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۲/۰۵

با سلام hlab27 ممکن است در ۷ درصد افراد سالم جامعه دیده شود و نیاز به اقدام خاصی نیست. در صورت وجود علائم بالینی مانند خشکی صبحگاهی در مفاصل و کمر و یا درد پاشنه به دنبال استراحت این موضوع حایز اهمیت می باشد

آیا روزه برای بیماران روماتیسم مفصلی مضر است یا خیر؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۳/۲۴

سلام روزه برای بیماری شما ضرر ندارد.همینطور که گفتید میتوانید داروها را افطار و سحر بخورید.

به رماتیسم مبتلا هستم امکان دارد سایر نقاط بدنم درگیر شود؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۴/۲۵

با سلام با توجه به ابتلای مفصل ساکروایلیاک در شما و نوع داروهای مصرفی شما مبتلا به بیماری اسپوندیلیت آرتریت می باشید ولی در بیماری زمینه ای خود بیماری آرتریت را ذکر کرده اید که بنظر اشتباه می باشد. بطور معمول بیمار چنانچه تحت درمان مداوم باشد و کاهش درمان ها بر اساس یافته های آزمایشگاهی و بالینی با دقت صورت گیرد معمولا بیماری تحت کنترل خواهد بود و پیشرفت آن کند می شود.

دیدگاه و نظــرات