سلام.پسری هستم۳۴ ساللمه.سال گذشته سمت راست بالا سینم دچار درد شدید شد.متخصصین زیادی مراجعه کردم.یکیشون گفتن فیبرومیالژیا دارید.روماتولوژیستم رفتم ازمایش هام همگی نگاتیو بودن عکس سیاه سفید گرفتم ایشون گفتن علائم رماتیسم a.sهستش دو هفته قبل هم امدم مرکز رماتیسم ایران.بهم گفتن تمام عکسها و ازمایشهاتون سالمه.میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید.ممنونم
بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد
مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره
با سلام در بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت اساس درمان داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی با دوز مناسب می باشد. مصرف این دارو بر اساس بررسی های جدید انجام شده بایستی بطور مداوم با حداقل دوز لازم استفاده شود. در موارد شدید تر و یا عدم تحمل داروی ذکر شده داروهای بیولوژیک توصیه می شوند
با سلام شما مبتلا به بیماری اسپوندیلو آرتریت در زمینه بیماری پسوریازیس می باشید. یک قسمت عمده از بیماران پوستی پسوریازیس در طی سال ها مبتلا به این بیماری می شوند درمان در این مرحله استفاده از داروهای ضد التهابی با دوز مناسب و داروهای تادیل کننده سیستم ایمنی می باشد که بایستی میزان دوز و نوع آن توسط روماتولوژیست تایین شود.
سلام کلشیسین در درمان AS جائی ندارد ، در ضمن در صورت اثبات بیماری نیاز به مصرف طولانی کورتیکواستروئید نمی باشد ، قطعاً در ادامه داروها باید معاینهبالینی و علائم همراه شما مد نظر باشد .
با سلام در بیماران مبتلا به اسپوندیلیت آنکیلوزانت که توسط روماتولوژیست تشخیص داده شده وجود esr بالا چنانچه با علت دیگری قابل توجیه نباشد حاکی از شدت بیماری روماتیسمی است که ضروری است تحت درمان های مناسب دارویی قرار گرفته و درمان را پیگیری نمایید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.