برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

حدود 3 ماهی هست زانوی چپم دچار التهاب و درد شده استتست های تشخیصی آر اف برایم منفی بوده است آیا آرتریت روماتوئید دارم؟

حدود 3 ماهی هست زانوی چپم دچار التهاب و درد شده استتست های تشخیصی آر اف برایم منفی بوده است آیا آرتریت روماتوئید دارم؟

با عرض سلام و خسته نباشید. من خانمی هستم 30 ساله که حدود 3 ماهی هست زانوی چپم دچار التهاب و درد شده است. با توجه به سابقه خانوادگی پدر و مادر بزرگم در ابتلا به آرتریت روماتوئید به فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کردم. ایشون پس از معاینات و شرح حال، آزمایشی برای من نوشتند که در آن RF منفی بوده اما Anti-ccp حدود 33 و مثبت بود. با توجه به اینکه تنها یک مفصلم درگیر است (طبق معاینات و گفته پزشک) به من هیدروکسی کلروکین، دیکلوفناک و ویتامین دی تجویز کردند. میخواستم ازتون بپرسم نتایج آزمایش نشان میدهد که من آرتریت روماتویید دارم یا اینکه بعدا در آینده به آن مبتلا خواهم شد؟ همچنین میخواستم بدونم در صورت بارداری چقدر احتمال ابتلا فرزند با توجه به سابقه خانوادگی وجود دارد و در صورت جواب مثبت آیا میشه به روشی جلوی این انتقال را گرفت؟ خیلی ممنون که وقت میگذارید و پاسخ میدهید.
با سلام با توجه در شرح ذکر شده بیماری آرتریت روماتوئید قطعی نیست ولیکن احتمال اینکه شما در سیر بیماری خود مبتلا به این بیماری شوید بیشتر می باشد. اصولا این بیماری اگر چه وراثت دارای نقش می باشد ولیکن نقش آن کمرنگ است و نیاز به تست های پیشگیری نمی باشد. کتاب آرتریت روماتوئید و بیماران را مطالعه نمایید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتوپید دارم و سالهاست که داروی پردنیزلون و دیکلوفناک مصرف میکنم.احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۹/۰۷

سلام.لازم است ابتدا میزان فعالیت بیماری توسط معاینه و ازمایش تعیین شود تا در مورد تغییر دارو در صورت لزوم تصمیم گیری شود.

آیا روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) زیر نور آفتاب باعث ایجاد التهاب پوستی می شود؟ثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۴/۱۲

با سلام.قرمزی پوست و بیماری آرتریت روماتوئید ارتباطی به یکدیگر ندارند مگر به دلیل عوارض دارو های مصرفی و یا همراهی با بیماری دیگر.با پزشم معالج خود مشورت نمایید.

من رماتیسم مفصلی دارم ،نمیدونم چرااین بیماری راگرفتم.حالا سوالم اینه که من یه دخترزودرنج هستم وهمیشه خیلی اضطراب دارم.آیا اضطراب میتواندعامل ایجاد رماتیسم باشه؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۷/۲۵

سلام.روماتیسم ارتباطی به سرما و گرما ندارد ولی استرس موجب افزایش درد و تورم می‌شود ولی علت ایجاد رماتیسم نیست.

دردهای چرخشی در اعضای بدنم وجود دارد. آیا به علت کمبود ویتامین د است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۳۰

با سلام دردهای ذکر شده منطبق بر دردهای روماتیسمی نیست توصیه می شود کار ها را متناسب با جسم خود تنظیم کنید و از ورزش های متناسب با وضعیت و اندا های مختلف قافل نشوید.تشخیص کمبود ویتامین دی بر اساس یافته آزمایشگاهی است.

دیدگاه و نظــرات