برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درمان نوروبهجت چیست؟

درمان نوروبهجت چیست؟

من بیمار نوروبهجت هستم تا شش ماه اول بهتر شده بودم بعد از تزریق واکسن انفلونزا دو باره التهاب برگشتو یه بار دیگه فلج شدم الان زیر نظر درمانگاه بهجت شریعتی هستم و دکتر سیگارودی اخرین ام ار ای ضایعات بیشتر پاک شده و مغز تا حدودی به حالت عا دی برگشته و نیاز به اندوکسان نبود بعد از حمله دوم دید چپ ضعیف شده چشم پزشکی گفت چشم سالمه مغز التهاب داره تا چند وقت طول می کشد دوباره حرکاتم درست شه؟
سلام تاریخ دقیقی برای بازگشت حرکات دست وجود ندارد.درمان ها باید صورت گیرد تا التهاب مغزی فروکش کند و پس از ان اقدامات توانبخشی صورت گیرد تا حرکات بتدریج بهتر شوند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

در بیماری بهجت درد زانو در هنگام راه رفتن بیشتر میشود؟ و آیا درد مفاصل پایدار است یا از بین میرود؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۱۷

سلام درد زانوی شما ربطی به بهجت ندارد و با ورزش چهار سر ران درد کاهش می یابد. درد چشم شما باید توسط چشم پزشک معاینه شود و در صورت اووئیت ارتباط به بهجت دارد ولی یک قرمزی ساده بیشتر در زمینه آلرژی است.

آیا آفت های دهانی ، کبودی بدن با ضربه های کوچک نشانه ای از بیماری بهجت است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۴/۱۳

با سلام آفت های مکرر که به شکل درشت بوده و یا اینکه فاصله زمانی آن کوتاه باشد بایستی از نظر بیماری بهجت مورد بررسی قرار گیرد. درتشخیص این بیماری یافته های دیگر مانند آفت تناسلی و ضایعات جوش مانند بر روی بدن یا درگیری چشمی کمک کننده است.بایستی توجه کرد که باید سایر علل وجود آفت مانند کمبود برخی از ویتامین ها و برخی از بیماری های داخلی مورد بررسی قرار گیرند.

دخترم هر از گاهی در دهانش آفت میزند نگران شدم که بیماری بهجت داشته باشد!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام وجود آفت می تواند دارای علل بسیار زیادی مانند کمبود ویتامین ها و یا بیماری های روماتیسمی در درصد قابل توجهی از موارد بدون علت باشد. با توجه به وجود آفت های محدود توصیه به مصرف مولتی ویتامین ها و فولیک اسید می شود. نیاز به اقدام بیشتری نیست.

سندرم بهجت دارم و کلشی سین مصرف میکنم در حال حاضر آنزیم های کبدی من 8 برابر افزایش داشته است! راه درمان چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۰۷/۱۶

با سلام کلشیسین داروی موثر در ضایعات پوستی بهجت می باشد افزایش انزیم ذکر در مصرف این دارو شایع نیست. ضروری است علتهای دیگر این مسئله توسط پزشک معالج مورد بررسی قرار گیرد

دیدگاه و نظــرات