برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد سینه و تریگلیسیرید بالا

درد سینه و تریگلیسیرید بالا

اقا سی ساله هستم.مدت مدیدیه دچار فشار در سمت چپ سینه هستم.ازمایش خون دادم.فقط تری گلیسییریدم بالاست و دچار چربی موضعی هستم.نوار قلبم خوبه.تا غزا میخورم خ چربی وشیرینی حس سنگینی بهم دست میده.میرمم پش دکتر میگه اونا طبیعیهمال اعصابع.الان سوالم اینه برم پیش متخصص اعصاب یا برم پیش دکتر قلب دیگه؟
با سلام، باید بررسی کامل تشخیصی انجام شود و برای چربی بالا نیز درمان مناسب انجام شود و چنانچه بعد از اقدامات بالا توسط متخصص قلب حاذق، نیاز به ویزیت متخصص اعصاب بود اقدام گردد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد قفسه سینهادمین بهپو۱۳۹۷/۰۳/۲۴

با سلام برخورد با درد قفسه سینه در افراد مختلف و سنین مختلف و افراد مختلف متفاوت است در صورت وجود تنگی نفس و استمرار آن با ن تخصص داخلی و قلب مشورت نمایید.

درد در ناحیه قفسه سینه نزدیک قلب و درد دستبهرام پیشگو۱۳۹۶/۱۰/۲۶

با سلام.شما باید مراجعه به کاردیولوژیست ( متخصص قلب عروق) برای معاینه و گرفتن نوار قلب داشته باشید و اگر لازم بود هولتر مانیتورینگ 24 ساعته. ولی احتمال استرس نیز مطرح است.

روماتیسم پوستی خفیف. درد شدید قفسه سینه و سنگینیمسعود مهدوی۱۳۹۶/۱۱/۰۵

سلام توصیه میشود حتما به پزشک خود مراجعه کنید بیماری شما با توجه به کاپیلاروسکوپی احتمالا اسکلرودرمی است که پیگیری ویژه لازم دارد

درد قفسه سینهادمین بهپو۱۳۹۷/۰۴/۲۷

با سلام دردهای مربوط به قفسه سینه علل متفاوتی دارند که تشخیص آن در افراد مختلف و سنین مختلف متفاوت خواهد بود بنابراین نمی توان بدون معاینه گفت درد شما چطور بهتر می شود. به پزشک مراجعه کنید.

دیدگاه و نظــرات