سلام درچند ماه گذشته دارای استرس و غصه زیاد و استراحت کم بودم. مدتیه احساس درد درناحیه قفسه سینه دارم اما چندروزیه که شدیدترشده وبا سوزش،تیرکشیدن وسرایت به سمت چپ سینه و دست چپ و حتی شانه وگردن همراه شده. البته متناوبه،میگرده و کم و زیادمیشه.نوارقلب،اکو، تست ورزش و آزمایش آنزیم قلب همگی سالم اند. دکترمیگه سی تی انژیو بگیراما دوست ندارم ید و اشعه واردبدنم بشه. به نظرشما درد مربوط به چیه و چکار کنم؟
بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد
مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره
سلام مجموعه علایم و تنوع اونها و هم چنین ارتباطشون با مسایل روحى بیشتو مؤید مسایل روحیه تا جسمى. فلذا مراجعه به یک روان پزشک و بررسى دقیق تر و احتمالاً شروع دارو و مشاوره روان شناسى بالینى (روان درمانى) توأم کمک کننده خواهد بود.
با سلام معمولا تشخیص بیماری ام اس با یافته های ام آر آی و معاینه فیزیکی است با توجه به اینکه تصویر برداری سالم بوده و نورولوژیست هم به شما اطمینان داده که سالم هستید، نگران نباشید. تحت نظر پزشک درمان های تجویز شده را ادامه داده و ورزش های منظم روزانه بصورت هوازی و یا آیروبیک و نیز ورزش های آب درمانی را انجام دهید.
با سلام.شما باید مراجعه به کاردیولوژیست ( متخصص قلب عروق) برای معاینه و گرفتن نوار قلب داشته باشید و اگر لازم بود هولتر مانیتورینگ 24 ساعته. ولی احتمال استرس نیز مطرح است.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.