برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

رماتیسم

رماتیسم

سلام. روزی نصف کورتن میخورم. هیدروکسی روزی ۱عدد.با کلسیم و امگا ۳.رماتیسم مفصلی دارم دکتر برام ۹۰ عدد نورتریپتیلین ۱۰ شبی ۱ عدد نوشته. چون داروی افسردگی هست من استفاده نکردم. در درمان رماتیسم و رفع درد مفیده این دارو؟یا فقط برای افسردگی هست؟
سلام،مصرف این دارو با این مقدار دوز روزانه به جهت درمان افسردگی نیست و جنبه آرامبخش و ضد اضطراب دارد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

لکه پوستی در بیماری آرتریت روماتوئیدمحسن اخیانی۱۳۹۷/۰۴/۰۲

سلام اگر لکه قهوه ای باشد ممکن است بر اثر هیدروکسی کلروکین یا سولفاسالازین باشد. با یک دکتر پوست هم مشورت کنید.

بیماری آرتریت روماتوئیدم در فاز خاموشی رفته بود ولی هفته گذشته زانوهایم به شدت درد گرفت. علت چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۰۲/۰۲

با سلام در بیماری شما در صورت مصرف دارو چنانچه بیماری عود کند معمولا اقدام به افزودن دارو یا تعویض دارو می شود . چنانچه یکی از مفاصل و دردناک است و علیرغم استراحت به مدت دو یا سه روز بهتر نشده اید می توانید زودتر مراجعه نمایید.

راهکار بهبود آرتریت روماتوئید (روماتیسم) چیست؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۴/۰۶

سلام. باید مادرتان به روماتولوژیست جهت تشخیص نوع بیماری و درمان مناسب مراجعه نمایند.

از سال 86 به بیماری روماتیسم مفصلی مبتلا می باشم و تحت درمان هستم. در حال حاضر جوش های چرکی بر روی پوستم ظاهر شده است!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۱/۲۶

با سلام بیماری آرتریت روماتوئید می تواند دارای طیف وسیعی از خفیف تا شدید باشد که بر اساس شدت بیماری روماتولوژیست اقدام به تجویز دارو می کند. داروها ممکن است دارای عوارضی باشند از جمله عارضه ذکر شده ( که می تواند عارضه داروی پردنیزلون با دوز بالا باشد).جهت تنظیم دوز دارو با پزشک مشورت نمایید.

دیدگاه و نظــرات