برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

سلام من دختری هستم که 6 سال است که مبتلا به ارتوریت روماتوئید هستم و از ابتدای درمان دکتربهم دارو کلسیم دی و متروترکسات و پریدیزیون برام نوشت و من تا الان فقط

سلام من دختری هستم که 6 سال است که مبتلا به ارتوریت روماتوئید هستم و از ابتدای درمان دکتربهم دارو کلسیم دی و متروترکسات و پریدیزیون برام نوشت و من تا الان فقط

سلام من دختری هستم که ۶ سال است که مبتلا به ارتوریت روماتوئید هستم و از ابتدای درمان دکتربهم دارو کلسیم دی و متروترکسات و پریدیزیون برام نوشت و من تا الان فقط همین داروها را مصرف می کردم اما ۴ ماه است که دردم بیشتر شده است و درد را در شانه هام و گردم و زانوهایم و دستانم احساس میکنم بطوری کارهای روزمره را به سختی انجام می دم و وقتی رفتم دکتر دیگر بهم گفت که داروی متروترکسات برای تخمدانهایت ضرر دارد و نباید انرا مصرف کنی .خواستم کمی راهنماییم کنید و بگویید چه باید بکنم . با تشکر فراوان به خاطر وقتی که برای بیماران میگذارید.
با سلام لطفا اطلاعات پروفایل خود را تکمیل نمایید. بیماری آرتریت روماتوئید یک بیماری مهم روماتیسمی است که بر اساس شدت آن که توسط پزشک تعیین می شود درمان های متفاوتی وجود دارد. نانچه درمان مناسبی صورت نگیرد می تواند عوارض ماندگار در مفاصل و ارگان ها ایجاد نماید.بیماران عزیز بایستی دقت نمایند اگر چه استفاده از داروهای مورد استفاده در این بیماری دارای عوارض مختلفی می توانند باشند اما منافع استفاده از این داروها به مراتب بیشتر از عوارض آن است توصیه می شود تحت نظر روماتولوژیست نسبت به پیگیری درمان اقدام کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

باسلام و عرض خسته نباشین. اقای دکتر علیشیری چرا باتوجه به اینکه فرمودید در دوران بارداری می توان قرص پردنیزلون را مصرف کرد اما به این جانب فعلا اجازه باردارشدن غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۱/۲۲

با سلام . در بیماری لوپوس امکان عود بیماری و خطرات دوران بارداری افزایش می یابد . لذا تا زمانی که بیماری در کنترل کامل نباشد توصیه به بارداری نمی شود .

بیماری های لوپوس و پسوریازیس و آلوپاسی توتالیس و شوگرن دارم. پردنیزولون و آزارام داروهای اصلی من هستند. ینسج چربی در چستان هایم ایجاد شده آیا عارضه داروهایم است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۰۵

با سلام به طور معمول وجود توده با حدود مشخص در یک سینه عارضه بیماری و یا دارو ها نیست.توصیه می شود در صورت پایدار بودن توده بعد از حداقل سه ماه و یا تغییر سایز آن با پزشک جراح مشورت نمایید.

آیادرمان ناقص باقرصهای تلفست (TELFAST) باعث زیادشدن ترشحات بینی میشود یانه؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۲/۳۱

سلام.هرعفونتی می تواند باعث تشدید بیماری روماتوئید شود.علایم شما بیشتر شبیه آلرژی است که باید درمان شود و مرتب بینی و دهان با آب نمک رقیق شستشو و غرغره شود و آنتی هیستامین مصرف کنید.

روماتیسم مفصلی و تنگی کانال نخاع کمریاحمد سلیم زاده۱۳۹۶/۱۲/۲۳

سلام و تبریک.مشکل فعلی ارتباط با روماتیسم به طور معمول ندارد.برای درمان بیماری تحت نظر پزشک متخصص از اصلاح سبک زندگی، درمان دارویی، ورزش، تزریق موضعی و در بعضی موارد جراحی استفاده می شود.

دیدگاه و نظــرات