برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا دارویی جایگزین پردنیزلون هست؟

آیا دارویی جایگزین پردنیزلون هست؟

با سلام و درود به شما عزیزان ، با توجه به شرح حال و داروهای مصرفی که نوشتم آیا بجای پردنیزولون داروی دیگری که باعث ورم و چاقی من نشود تجویز می کنید یا خیر؟ بدلیل بزرگ شدن قسمت شکم و پهلوها آیا اجازه لیپوساکشن دارم یا خیر؟ یا یک برنامه غذایی به من بدهید که وزنم پایین بیاید. ضمنا جدیدا چشمهایم گاهی دچار آبریزش و آلرؤی می گردد که البته تحت نظر پزشک هر 6 ماه برای کلروکلین تحت نظر هستم و یکسال است که خیلی ضعیف شده است و با قطره های مختلف کنترل آلرؤی می نمایم. ممنون میشوم مرا راهنمایی بفرمایید.
با سلام داروی پردنیزلون از درمان های اصلی آرتریت روماتوئید می باشد پزشکان روماتولوژیت سعی می کنند با توجه به شدت بیماری دوز آن را تعدیل کنند این موضوع را پزشک معالج شما تشخیص می دهد. برای کاهش وزن بهتر است از غذاهای حاوی نشاسته مانند برنج و ماکارونی پرهیز کنید و فعالیت بدنی خود را افزایش دهید. عمل لیپوساکشن با توجه به ضعف سیستم ایمنی توصیه نمی شود

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

تنگی کانال دست دارم آیا میتوانم آمپول بزنم با توجه به بیماری آرتریت روماتوئید؟مژگان عابدینی۱۳۹۷/۰۳/۱۰

سلام یکی ازدرمانهایی که به بهبود علائم موقتی تنکی کانال روی عصب مدین(سندرم تونل کارپال) تزریق ترکیبات استروییدی  میباشد که عارضه ای ندارد اما پاسخ آن دائمی نیست  ودرمواردی ممکنه بعدش برای پاسخ درمانی بهتر وطولانی تر بیمار تحت جراحی قرار گیرد

سردرد و درد بدنانوشه حقیقی۱۳۹۶/۱۲/۰۷

سلام البته اظهار نظر بدون انجام معاینه فیزیکی بسیار دشوار است ولی با شرحی که از دردها داده اید اولین احتمال بیماری فیبرومیالژی است.توصیه می کنم به روماتولوژیست مراجعه کنید.

سردرد رماتیسمیمسعود مهدوی۱۳۹۷/۰۴/۲۴

سلاماطلاعات درباره بیماری و علائم بیماری کافی نیستلطفا بصورت حضوری با روماتولوژیست خودتان مشورت کنید.

بیماری آرتریت روماتوئبد من خاموش است. راهکاری هست که این بیماری شدت پیدا نکند؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۲۷

با سلام.بیماری آرتریت روماتوئید یک بیماری با طیف وسیعی از علائم میتواند باشد.پیش بینی شرایط آینده بیمار به عوامل مختلفی بستگی دارد.در برخی موارد عود زیادتر و پیش آگهی بیماری در آینده بدتر و در برخی موارد پیش آگهی خوب و عود کمتر و پاسخ به درمان بهتر خواهد بود،که بستگی سن و بیماری های همراه دیگر و ... دارد.با توجه به شرح حال اولیه و معاینه در هر بیمار میتوان تا حدودی آینده بیمار را پیش بینی کرد ولی بهر حال تغذیه مناسب ، دوری از استرس ، خواب کافی ،ورزش و از همه مهمتر مصرف درست و به موقع داروها و مراجعه به پزشک جهت کنترل وضعیت بیماری با آزمایشات دوره ای نقش مهمی در کنترل بیماری و جلوگیری ازعود خواهد داشت.

دیدگاه و نظــرات