برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;
شوئرمن از انواع استئوکندروز نوجوانان است. در واقع به استئوکندروز مهره های ستون فقرات سینه ای، شوئرمن می گویند که باعث تشکیل مهره های گوه ای شکل می شود. این بیماری باعث افزایش کیفوز، حالت بد بدن و کمردرد می گردد. این بیماری شایع ترین علت کیفوز در نوجوانان است.
استئوکندروز نام دسته ای از بیماری های استخوانی است که قسمت اپی فیز استخوان را درگیر میکنند.

این بیماری بیشتر در جوانان ۱۱-۱۶ ساله دیده می شود. شیوع آن در پسران بیش از دختران می باشد. بیماران از افزایش انحنای پشت شکایت داشته که در ۴۰ تا ۵۰ درصد آنها با درد پشت همراه است ( این بیماری علت عمده درد پشت در جوانان می باشد). گاه بیماران از خستگی زودرس و مفرط شکایت دارند که در مراحل شدید باعث اختلال تنفسی و عصبی می گردد.
در معاینه فیزیکی، تحدب طبیعی ستون فقرات افزایش می بابد که این افزایش معمولا موضعی بوده و در وسط ناحیه پشتی و یا در ناحیه پشتی کمری است. تقعر ستون فقرات کمری نیز به همان نسبت افزایش میابد.
حرکات مهره های پشتی کمی محدود و دردناک است ولی دامنه حرکتی کمر طبیعی می باشد. بالا آوردن پا بطور مستقیم بیش از ۶۰ درجه محدود و دردناک است.

برای درمان بیماری شوئرمن پزشک  هم از درمان های غیر جراحی و هم درمان های جراحی استفاده میکند. بیمار باید نرمش های طبی خاصی را برای تقویت عضلات اطراف ستون مهره انجام دهد. اگر فرد همچنان در حال رشد باشد ممکن است پزشک معالج از بریس های خاصی استفاده کند. استفاده از این بریس ها معمولا تا زمان تمام شدن رشد در پایان بلوغ ادامه میابد.

اگر زاویه قوس ستون مهره بیش از ۷۵ درجه باشد معمولا از درمان جراحی استفاده میشود. در درمان جراحی این بیماری، پزشک معالج ابتدا امتداد مهره ها را اصلاح کرده و سپس با استفاده از پیچ و میله های خاصی آنها را در وضعیت اصلاح شده نگه میدارد. همچنین با استفاده از پیوند استخوان تعدادی از مهره ها را به یکدیگر جوش میدهد.
درمان کیفوز های مادرزادی نیز به توسط عمل جراحی انجام میگیرد.

پزشکان زیر در درمان این بیماری می توانند کمکتان کنند

مقاله های مرتبط با این بیمارینمایش آرشیو

    • 4 حرکت ورزشی برای فرار از درد کمر۱۳۹۳/۰۶/۰۱

      نکاتی که قبل از شروع نرمش و ورزش های کمر باید بدانیم. قبل از انجام نرمش های کمر درد اول چند دقیقه راه بروید تا بدنتان به اصطلاح گرم شود.
    • قوز نکن!۱۳۹۲/۰۷/۱۸

      بزرگ‌ترها به فرزندانشان از کودکی و نوجوانی نسبت به درست نشستن و ایستادن برای برحذربودن از قوز کمر هشدار می‌دهند. البته قوزکردن همیشه به شیوه و الگوی غلط زندگی بازنمی‌گردد، بلکه در برخی موارد علت بروز آن مادرزادی یا شخصیتی است و در سنین کهنسالی نیز بسیاری را گرفتار می‌کند.
    • استفاده طولانی مدت از تلفن همراه باعث انحراف ستون فقرات می شود۱۳۹۴/۱۲/۲۴

      استفاده طولانی‌مدت از تلفن همراه در نتیجه حضور کنترل نشده در فضاهای مجازی ازجمله تلگرام، باعث می‌شود ستون فقرات به صورت غیرعادی به سمت راست یا چپ خم شده و موجب ایجاد انحراف متوسط تا شدید شود.
    • ورزش های مفید و مضر برای کمر درد - راهنمای تصویری۱۳۹۴/۰۳/۰۳

      اغلب کسانی که کمردرد دارند، دوست دارند استراحت کنند، درحالیکه داشتن تحرک در این وضعیت بهتر است. ورزش کردن باعث تقویت عضلات کمر، شکم و پاها می گردد. این عضلات ستون فقرات را حمایت می کنند و هرچه قوی تر باشند، درد کمر کمتر خواهد شد. توصیه می کنیم پیش از شروع هرنوع ورزشی، با پزشک خود مشورت کنید. بسته به علت و شدت درد، برخی ورزش ها ممکن است برای کمردرد مضر باشد.
    • وضعیت صحیح بدن در فعالیت های روزمره باید چگونه باشد - راهنمای تصویری۱۳۹۶/۰۵/۰۲

      داشتن وضعیت صحیح بدنی و رعایت مکانیک آن، نقش مهمی در سلامت فرد در طول زندگیش بازی می کند به خصوص اگر فرد مبتلا به پوکی استخوان باشد این امر ضرورت ویژه ای پیدا می کند. مکانیک بدن در واقع به رفتارهای حرکتی فرد در طول روز اشاره دارد.داشتن وضعیت بدنی مناسب احتمال ابتلا به کیفوز یا انحنای قسمت فوقانی کمر به سمت جلو که ناشی از شکستن مهره های ستون فقرات می باشد را کم می کند.

مرکز مشاورهنمایش آرشیو

تیرویید

پاسخ توسط محبوبه سادات حسینی ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
#4090

محبوبه سادات حسینی

با سلام خیر تاثیری نداره ولی انچه مسلم است این است که بعد از سن چهل سالگی کم بودن ذخیره تخمدانی کاملا طبیعی و قابل انتظار است.

قرمزی پوست،پوست پوست شدن و سوزش و خارش

پاسخ توسط ربابه غیبی ۱۳۹۸/۰۴/۳۱
#4086

ربابه غیبی

سلام شما احتمالا اگزماى سبوره دارید. اما بهتر است از نزدیک ویزیت شوید

گرفتن پا

پاسخ توسط الهه دولتشاهی ۱۳۹۸/۰۴/۳۰
#4085

الهه دولتشاهی

سلام لطفا سن و داروهای مصرفی خود را ذکر کنید.

آزمایش کلسترول

پاسخ توسط ادمین بهپو ۱۳۹۸/۰۴/۲۴
#4084

ادمین بهپو

سلام. بدون معاینه حضوری و مشاهده شرح حال نمیتوان تصمیم وتشخیصی لحاظ کرد. بهتراست شما با یک پزشک مشورت کنید.