برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

در بیماری بهجت درد زانو در هنگام راه رفتن بیشتر میشود؟ و آیا درد مفاصل پایدار است یا از بین میرود؟

در بیماری بهجت درد زانو در هنگام راه رفتن بیشتر میشود؟ و آیا درد مفاصل پایدار است یا از بین میرود؟

با سلام و تشکر از راهنمایی آقای دکتر اخیانی و همکارانشان آقای دکتر یه سوالی داشتم دکتر روماتولوژی به خاطر آفت برای من احتمال بهجت دادند...در بیماری بهجت درد پهلو و زیر زانو در هنگام راه رفتن بیشتر میشود؟ چون درد من ازین نوع است و شما فرمودین که با دردهای روماتوئید فرق دارد و آیا در بهجت علائم درد مفاصل بعد از مدتی از بین میرود؟؟ درد سفیدی کنار چشمم ممکن است از علائم بهجت باشد؟ ماهها قبل از درد مفاصل به وجود آمد و با تجویز دکتر و استفاده قطره خشکی چشم و بتامتازون خوب شده بود و الان دوباره سراغم آمده البته اون موقع نشانی از روماتیسم نداشتم و چشم پزشک هم چیزی نگفت.31 ساله و دختر هستم.ممنون.
سلام درد زانوی شما ربطی به بهجت ندارد و با ورزش چهار سر ران درد کاهش می یابد. درد چشم شما باید توسط چشم پزشک معاینه شود و در صورت اووئیت ارتباط به بهجت دارد ولی یک قرمزی ساده بیشتر در زمینه آلرژی است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۰۹

با سلام.در رابطه با بیماری بهجت مطالعات نشان داده که زمینه ژنتیکی در بروز بیماری موثر است،از جمله مشخص شده که  ژن های خاصی در این بیماری شیوع بالاتری دارند.بررسی ژنتیکی گرچه در معیارهای تشخیص بیماری قرار ندارد ولی در صورت مثبت شدن آزمایش می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.نوع B5 و B51 دو زیر گروه  زنی متفاوتند که در مناطق مختلف شیوع متفاوتی در افراد مبتلا به بیماری بهجت دارند.در صورت مثبت شدن آزمایش احتمال وجود بیماری در بیماران مشکوک ، محتمل تر میشود.

آیا آفت های دهانی ، کبودی بدن با ضربه های کوچک نشانه ای از بیماری بهجت است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۴/۱۳

با سلام آفت های مکرر که به شکل درشت بوده و یا اینکه فاصله زمانی آن کوتاه باشد بایستی از نظر بیماری بهجت مورد بررسی قرار گیرد. درتشخیص این بیماری یافته های دیگر مانند آفت تناسلی و ضایعات جوش مانند بر روی بدن یا درگیری چشمی کمک کننده است.بایستی توجه کرد که باید سایر علل وجود آفت مانند کمبود برخی از ویتامین ها و برخی از بیماری های داخلی مورد بررسی قرار گیرند.

آفت دهانی از ابتدای تولدمحسن اخیانی۱۳۹۶/۰۵/۲۸

سلام.اولا حتما باید از نظر بیماری پمفیگوس برسی شوید (بخش پوست بیمارستان رازی).ثانیا اقدامات ذیل موثر است: تعویض مکررخمیر دندان ومسواک هر یکماه وزدن مکرر نخ دندان و شستشوی دهان با محلول دهان شویه پس از مسواک (مثلا oral B)،در ماه یک دوره یکهفته ای انتی بیوتیک مثل اموکسی سیلین بخورید،ادامه کلشی سین.

دخترم سه سال پیش بر اثر تب دهانش پر از افت شدبعد از خوب شدن سالی سه باراین افت عود میکنه. به نظر شما لوپوس یا بهجت نداره؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۶/۰۳

با سلام تشخیص بیماری پسوریازیس یا داءالصدف بالینی است و ممکن است نیاز به نمونه گیری و آزمایش باشد. در صورت تکرار آفت دهانی توصیه می شود به پزشک روماتولوژیست و یا پوست مراجعه کنید تا بررسی لازم صورت گیرد.

دیدگاه و نظــرات