برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا با عمل جراحی زانوی تغییر شکل پیدا کرده به حالت عادی بازمی گردد؟ آِیا قرمز شدن پوست در زیر نور آفتاب و یا مشکلات پوستی با بیماری روماتیسم در ارتباط است؟

آیا با عمل جراحی زانوی تغییر شکل پیدا کرده به حالت عادی بازمی گردد؟ آِیا قرمز شدن پوست در زیر نور آفتاب و یا مشکلات پوستی با بیماری روماتیسم در ارتباط است؟

با سلام. من ۹ ماهه آ رتریت روماتویید زانو دارم چون دیر تشخیص داده شده محدودیت حرکتی دارم و زانو هام دفرمه شده است. آیا جراحی وجود داره که دفرمه شدن زانو رو برطرف کنه؟و این که من پوستم به آ فتاب حساس شده شدیدا قرمز میشه. ربطی به بیماریم داره؟آرتریت روماتویید رو پوست هم اثر بدی داره؟واین که داروی اسپرونولاکتون با کورتن تداخل داره؟
با سلام.برای دفورمه شدن شدید زانو طوری که مانع فعالیت های روزانه شود عمل جراحی توصیه می شود. حساس شدن پوست و التهاب ربطی به بیماری آرتریت روماتوئید ندارد و می تواند عارضه مصرف بلند مدت دارو های کوتیکواستروئید ها (کورتون) باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

مشکوک به رماتیسم مفصلیانوشه حقیقی۱۳۹۶/۰۷/۲۸

سلام.تغییر شکل انگشتان معمولا یا ناشی از آرتروز است یا ناشی از روماتیسم.بهتر است به یک روماتولوژیست مراجعه کنید.

عوارض دارو های بیماری آرتریت روماتوئیدمحسن اخیانی۱۳۹۶/۰۷/۳۰

سلام قرص سولفاسالازین و هیدروکسی می تواند موجب این امر شود ولی سایر موارد حساسیت را باید مد نظر داشت ١-موقع حمام از شامپو و صابون مخصوص بچه استفاده کند ٢-قرص تلفاست شبی یکی در صورت عدم پاسخ مراجعه به پزشک معالج جهت کاهش یا قطع دارو

<p>عرق کردن زیاد</p>غلامحسین علیشیری۱۳۹۸/۰۴/۰۴

<p>سلام بفرض بر خاموش بودن بیماری کامل بودن بیماری تعریق ارتباطی با این بیماری ندارد . بایستی علل دیگر مورد بررسی قرار گیرد.</p>

آرتریت دارم. میخواستم بدونم پاهای من جرا خود بخود کبود میشه بدون اینکه بجایی بخوره یا درد بگیرهاحمد سلیم زاده۱۳۹۱/۱۲/۲۷

با سلام در بیماری های روماتیسمی به دنبال مصرف برخی از داروها مثل استروئید ها رگ ها شکننده می شود و با ضربه های مختصر دچار پارگی مویرگی می شوند. رنگ موهای شیمیایی توصیه نمی شود و رنگ موهای گیاهی و غیر شیمیایی عارضه کمتری دارند.

دیدگاه و نظــرات