برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد قوس کف پا دارم که آزارم میده. آیا بیماری خاصی است؟

درد قوس کف پا دارم که آزارم میده. آیا بیماری خاصی است؟

سلام؛ آقای جوانی هستم که باوجود اینکه صافی کف پا ندارم اما چند هفته است که احساس کشیدگی و درد نسبتا شدیدی در قیمت میانی کف پا(قوس پا) دارم به صورتی که پس از بلند شدن از رختخواب یا پس از چند دقیقه نشستن، هنگامی که میخواهم بلند شوم و راه بروم اذیت می شوم.حال: آیا ممکن است به دلیل عدم استفاده از کفش برای دویدن روی تردمیل باشد؟ آیا ممکن است دچار فاسئیت پلانتار شده باشم؟ برای رفع و درمان این مشکل چه توصیه ای دارید و چه کنم؟(دارویی؟ کمکی؟ و...) باتشکر.
سلام .درد شما بعلت استفاده نامناسب از تردمیل است و بنظر باید از مسکن، کفش مناسب و نرم و ماساژ پا در آب گرم استفاده کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

کف پاهایم داغ می شود.راهکار چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۶/۰۵/۰۱

با سلام، داغی کف پا میتواند یک نشانه از درگیری عصبی  پاها به علل مختلف باشه ، لذا بهتر است معاینه عصبی کاملی برای شما انجام بشه

درد گودی کف پاغلامحسین علیشیری۱۳۹۶/۰۶/۲۸

سلام.درد در کف پا ممکن است علل مختلفی داشته باشد اعم از علل روماتیسمی،اختلالات تشریحی کف پا و یا کفش های نامناسب که در خیلی از مواقع ممکن است در رادیوگرافی یافته مشخصی نداشته باشد. شرح حال و معاینه کمک کننده است.

پادرد تو ناحیه کف و پاشنه ی پاحسین عبدالرزاقی۱۳۹۶/۰۶/۱۵

سلام و وقت بخیر   این مشکل شما ارتباطی به شکستگی قدیمی نداره مشکل شما پلانتار فاشیا هست یعنی التهاب فاشیای کف پا که یکی از علل اصلی ان ورزش و پیاده روی بیش از اندازه می باشد برای درمان توصیه به تعدیل پیاده روی و استراحت و مصرف داروهای ضد التهاب مثل بروفن و ... و استفاده از کفش طبی می شود

دیدگاه و نظــرات