برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مبتلا به بیماری روماتیسم ستون فقراتم و 4ساله کپسول ایندومتاسین وقرص سولفاسالازین مصرف می کنم.آیا می توانم برای بارداری اقدام کنم؟

مبتلا به بیماری روماتیسم ستون فقراتم و 4ساله کپسول ایندومتاسین وقرص سولفاسالازین مصرف می کنم.آیا می توانم برای بارداری اقدام کنم؟

سلام خانومی سی ساله ام چند ساله ازدواج کردم مبتلا به بیماری روماتیسم ستون فقراتم و4 ساله کپسول ایندومتاسین وقرص سولفاسالازین مصرف می کنم.امسال میخوام اقدام کنم برای بارداری آیا مصرف این داروها در طی بارداری برای جنین ضرر داره اگه دارو توضیح بدهید من چه قرصی و جایگزینش کنم
با سلام جهت تصمیم به بارداری حتما با پزشک خود مشورت کنید در صورت شدید بودن بیماری و مصرف بالای دارو ها ممکن است در بارداری دچار مشکل شوید. داروهای ذکر شده در جهت بارداری منع ندارد بهتر است در ماه های اول بارداری تا حد امکان با نظر پزشک معالج دوز داروها را کاهش دهید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

کمر دردغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۶/۲۵

با سلام با شرح حال ارسالی به نظر میرسد تشخیص صحیح باشد، در صورتی که درد همچنان ادامه دارد با پزشک مشورت نمایید شاید نیاز باشد دوز داروهای مصرفی افزایش پیدا کند

پس از تشخیص AS پنج ماه سولفاسالازین ناپروکسن و متوترکسات فسفر خون حدود 3 دهم بیش از حد مجاز وکلسیم در حد مجاز است آیا نشانه ی خطرناکی است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۶/۰۳

با سلام و پوزش به خاطر تاخیر ایجاد شده آزمایشات ذکر شده ارتباطی با فعالیت بیماری ندارد و اهمیت بالینی ندارد و نیاز به اقدام خاصی نیست

بیمار ارتریت رماتویید هستم . چه ورزشی پیشنهاد میکنید؟ آیا میتوانم بچه دار شوم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۰۲/۱۶

با سلام و احترام بعد از کنترل بیماری انجام ورزش مناسب برای حفظ و تقویت مفاصل بسیار ضروری و موثر است. نوع ورزش توسط پزشک معالج بر اساس شدت ابتلای مفاصل متفاوت می باشد. در زمینه بارداری با توجه به اینکه بعضی از دارو ها ممکن است بر روی جنین تاثیر گذار باشند ضروری است با پزشک معالج خود مشورت کنید.

مدت 20 سال است که دارای بیماری as هستم و اکنون میخواهم بچه دار شوم آیا احتمال انتقال بیماری به فرزند وجود دارد؟؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۹/۱۴

با سلام و پوزش به علت تاخیر در پاسخ گویی انتقال بیماری روماتیسمی تحت تاثیر عوامل زیادی از جمله عامل ژن می باشد.در بیماری AS در افرادی که HLAB=27 + هستند انتقال وراثتی به فرزند پسرشان بیشتر معمول است. در HLAB - انتقال وراثتی کمتر می باشد. تاکنون روش عملی منفی برای پیشگیری و شناسایی زودرس موجود نمی باشد.نگرانی بیش از حد به خود راه ندهید.

دیدگاه و نظــرات