برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است. برای درمان چکار باید بکنم؟

چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است. برای درمان چکار باید بکنم؟

سلام چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است.در ابتدا شصت پام باد میکرد ابتدا پای راست و بعد پای چپ چندین روز دردش طول میکشید بعد دیشب تا صبح از دردش بیدار بودم اولا چندین ماه یکبار باد میکرد با پیشرفت بیماری حتی به دو هفته یکبار هم رسید و پاشنه زانو و دستم نیز متورم میشه. پرهیز غذایی هم داشتم که تاثیر مثبت داشت ولی درمان کننده نبود. ممنون میشم راهنمایی کنید برای درمان و انتخاب پزشک مناسب چون حتی از پزشکان متخصص هم پرسیدم یکی متخصص غدد و یکی روماتولوژی رو بهم پیشنهاد داد. چه کار کنم؟
سلام.درمان نقرس و یا احتمالات دیگری که در أین مورد مطرح است در حیطه تخصص روماتولوژی است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد مچ پامحسن اخیانی۱۳۹۶/۰۶/۲۳

سلام نقرس ممکن است دردهای پراکنده نامشخص بدهد و اگر نیازمند تزریق کورتون هستید نشانگر بیماری فعال است شما باید رژیم بگیرید وزن کم کنید الوپورینول و مداسین تحت نظارت پزشک مصرف کنید و رادیوگرافی از مچ پا تهیه کنید.

آیا من نقرس دارم؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۳۱

سلام.بیماری نقرس در خانمها زیر سن یائسگی معمولا دیده نمی‌شود مگر اینکه نقص ژنتیکی در خانواده وجود داشته باشد.اگر برادر شما در سنین پایین تر از 25 سالگی دچار این بیماری شده لازمه که بررسی برای شما انجام شود.

تاثیر کلشی سین و آلوپورینول بر نقرسمسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۹/۱۳

اگر حملات مکرر تورم مفصل ناشی از نقرس دارید بایستی تحت درمان دارویی قرار گیرید.راجع به میزان و نوع دارو با پزشک متخصص مشورت نمایید.

مبتلا به نقرس هستم و اسید اوریک خونم پایین آمده است . آیا به مصرف دارو ادامه دهم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۱/۲۳

با سلام لطفا مشخصات خود را در پروفایل خود تکمیل نمایید تا بهتر بتوانیم به سوالات شما پاسخ دهیم در درمان بیماری نقرس چنانچه فرد فقط ۱ یا ۲ حمله در سال داشته باشد و هیچ گونه فاکتور خطر افزایش دهنده اوریک اسید نداشته باشد درمان محدود به کنترل حمله با دارو می شود در صورتی که بیمار دارای فاکتور خطر باشد و یا اینکه بیمار دچار عوارض این بیماری مانند وجود توفوس (رسوب اوریک اسید در نسج نرم) و یا سنگ های کلیوی اوراتی باشد نوع درمان متفاوت بوده و بایستی طولانی مدت تحت درمان دارویی قرار گیرد

دیدگاه و نظــرات