برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است. برای درمان چکار باید بکنم؟

چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است. برای درمان چکار باید بکنم؟

سلام چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است.در ابتدا شصت پام باد میکرد ابتدا پای راست و بعد پای چپ چندین روز دردش طول میکشید بعد دیشب تا صبح از دردش بیدار بودم اولا چندین ماه یکبار باد میکرد با پیشرفت بیماری حتی به دو هفته یکبار هم رسید و پاشنه زانو و دستم نیز متورم میشه. پرهیز غذایی هم داشتم که تاثیر مثبت داشت ولی درمان کننده نبود. ممنون میشم راهنمایی کنید برای درمان و انتخاب پزشک مناسب چون حتی از پزشکان متخصص هم پرسیدم یکی متخصص غدد و یکی روماتولوژی رو بهم پیشنهاد داد. چه کار کنم؟
سلام.درمان نقرس و یا احتمالات دیگری که در أین مورد مطرح است در حیطه تخصص روماتولوژی است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا من نقرس دارم؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۳۱

سلام.بیماری نقرس در خانمها زیر سن یائسگی معمولا دیده نمی‌شود مگر اینکه نقص ژنتیکی در خانواده وجود داشته باشد.اگر برادر شما در سنین پایین تر از 25 سالگی دچار این بیماری شده لازمه که بررسی برای شما انجام شود.

تاثیر کلشی سین و آلوپورینول بر نقرسمسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۹/۱۳

اگر حملات مکرر تورم مفصل ناشی از نقرس دارید بایستی تحت درمان دارویی قرار گیرید.راجع به میزان و نوع دارو با پزشک متخصص مشورت نمایید.

دفع پروتئین از کلیه دارم! نظرات شما را می خواستم!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام پیرو توضیح قبل دفع پروتئین چنانچه در فاز حاد بیماری کلیه باشد بایستی به سرعت درمان مناسب انجام شود که تصمیم این مساله بر عهده پزشک نفرولوژیست است. در زمینه بیماری نقرس در مراحل اولیه محدودیت رژیم غذایی پر پروتئین مانند گوشت قرمز و حبوبات و ... کمک کننده است در صورت عدم پاسخ بایستی درمان مناسب با نظر روماتولوژیست شروع شود.

سردی دست و پا در نقرس اهدائ خون آیا کمکی میکند؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۳/۱۸

با سلام.نکات زیر قابل توجه است: 1-سطح اسید اوریک ارتباطی با سردی اندامها ندارد.2- اهدا خون در بیمار نقرسی مشکلی ندارد، اما کمک به بهبودی نمیکند.3-با اهدا خون سطح ویتامین ب کاهش نمی یابد.

دیدگاه و نظــرات