برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیاکپسول زینک پلاس خارجی، مکمل آهن و امگا 3 با دارو های متوتروکسات و پردنیزولون تداخل دارویی دارد؟

آیاکپسول زینک پلاس خارجی، مکمل آهن و امگا 3 با دارو های متوتروکسات و پردنیزولون تداخل دارویی دارد؟

سلام.1:آیاکپسول زینک پلاس خارجی که به منظور ریزش مو پوست هست، وروی قوطیش هم نوشته برای تقویت سیستم ایمنی، برای کسی که که رماتیسم مفصلی داره وازداروهای هیدروکسی کلروکین متوترکسات پردنیزلون میخوره ،آیا چنین کپسولی مضره؟ 2آیامکمل آهن و ویتامین ایی وقرص امگا چطور؟ آیا این مکملهابرای کسی که رماتیسم داره مضره یانه؟ 3:برای جلوگیری از تغییر شکل دستهام من چکار کنم؟ چون میترسم دستهام کج شوند.
با سلام. با دارو های زینک پلاس و امگا تداخل ندارد. قرص آهن در بیماران روماتیسمی می بایست بر اساس ضرورت اثبات شده مصرف شود.برای جلوگیری از کج شدن دست ها مصرف دارو ها تحت نظر پزشک روماتولوژیست انجام شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

سرماخوردگی با وجود روماتیسم.مراقبت خاصی نیاز است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۶/۰۹/۲۶

سلام وجود سرما خوردگی ممکن است سبب تشدید بیماری روماتیسمی شود.در صورتی که علائم فقط مربوط به سرما خوردگی باشد، طی دو‌ تا سه روز بهتر می شود در غیر اینصورت نیاز به مراجعه پزشکی است.

خانمی هستم مبتلا به ارتریت روماتویید ودر ماه سوم بارداری وفقر اهن نیز دارم آیا میتوانم زایمان طبیعی کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۶/۱۵

با سلام ۱) در بیماری روماتوسید چنانچه فقر آهن قطعی باشد استفاده از مکمل آهن بلامانع است در غیر این صورت می تواند باعث تشدید بیماری شود ۲) در بیماران روماتوئیدی چنانچه مانع جدی وجود نداشته باشد بهتر است زایمان طبیعی صورت گیرد ۳)پردنیزلون جزء داروهایی است که معمولا ایجاد عارضه در بارداری نمی کند و مناسب است

دستهای پدرم که 67 ساله است خم شده و انگشتهایش کامل باز نمی شوند و همیشه به حالت نیمه باز هستند چه بیماری می تواند داشته باشد؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۲/۱۶

با سلام خم شدن انگشتان می تواند در زمینه بسیاری از بیماری ها ی روماتیسمی مانند آرتریت روماتوئید و غیره و یا در زمینه بیماری های غدد مترشحه داخلی مانند دیابت طول کشیده و ... باشد. به نظر یک شرح حال و معاینه دقیق می تواند کمک موثری نماید.

دیدگاه و نظــرات