برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیاکپسول زینک پلاس خارجی، مکمل آهن و امگا 3 با دارو های متوتروکسات و پردنیزولون تداخل دارویی دارد؟

آیاکپسول زینک پلاس خارجی، مکمل آهن و امگا 3 با دارو های متوتروکسات و پردنیزولون تداخل دارویی دارد؟

سلام.1:آیاکپسول زینک پلاس خارجی که به منظور ریزش مو پوست هست، وروی قوطیش هم نوشته برای تقویت سیستم ایمنی، برای کسی که که رماتیسم مفصلی داره وازداروهای هیدروکسی کلروکین متوترکسات پردنیزلون میخوره ،آیا چنین کپسولی مضره؟ 2آیامکمل آهن و ویتامین ایی وقرص امگا چطور؟ آیا این مکملهابرای کسی که رماتیسم داره مضره یانه؟ 3:برای جلوگیری از تغییر شکل دستهام من چکار کنم؟ چون میترسم دستهام کج شوند.
با سلام. با دارو های زینک پلاس و امگا تداخل ندارد. قرص آهن در بیماران روماتیسمی می بایست بر اساس ضرورت اثبات شده مصرف شود.برای جلوگیری از کج شدن دست ها مصرف دارو ها تحت نظر پزشک روماتولوژیست انجام شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیامصرف مکمل گلوکزامین و کندرویتین باقرصهای متوترکسات،هیدروکسی کلروکین،پردنیزلون،فولیک اسید،امگا3،کلسیم دی3،ویتامین E و زینک پلاس تداخل ایجادمیکند؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۲۰

با سلام.مصرف گلوکوزامین کندورویتین با داروی متوتروکسات و هیدروکسی کلروکین تداخلی ندارد.باید تاکید کرد این مکمل تاثیری بر روند بیماری آرتریت روماتوئید ندارد.مصرف همزمان هیدروکسی کلروکین و پردنیزولون تداخلی بایکدیگر ندارند و ضرورتی بر ایجاد فاصله بین آنها نیست.هیدروکسی کلروکین در صورتی که به صورت تک دوز یک قرص در روز مصرف می شود بهتر است شب استفاده گردد.

آرتریت روماتوپید دارم و سالهاست که داروی پردنیزلون و دیکلوفناک مصرف میکنم.احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۹/۰۷

سلام.لازم است ابتدا میزان فعالیت بیماری توسط معاینه و ازمایش تعیین شود تا در مورد تغییر دارو در صورت لزوم تصمیم گیری شود.

روماتیسم دارم ولی چند ساله حالم خوب نمیشه!الهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۲/۰۴

با سلام ، اول باید نوع روماتیسم شما مشخص گردد ، بعضی از انواع روماتیسم با کمر درد همراه هستند و بعضی ربطی به کمر درد ندارند توصیه میکنم حتماً توسط پزشکتان ویزیت و معاینه شوید تا علت کمردرد شما مشخص و بر مبنای ان درمان مناسب شروع شود .

افتراق بین آرتریت روماتوئید و اسپوندلیت آنکیلوزانت چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۷/۰۹

با سلام تشخیص روماتیسم ستون فقرات یا اسپوندیلو آرتروپاتی بر اساس یافته های بالینی مانند درد کمر و لگن صبحگاهی که توام با خشکی است و یا تورم مفاصل خصوصا در اندام تهتانی و یا تورم در انگشتان و ... در کنار یافته های آزمایشگاهی و رادیولوژیک است و پزشک با وجود این یافته ها و مجوعه شرایط به تشخیص بیماری اقدام می کند توجه داشته باشید در بیماری آرتریت عمدتا مفاصل کوچک مبتلا می شوند و در بیماری ابتلای کمر و لگن وود ندارد

دیدگاه و نظــرات