برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا مصرف پردنیزولون تاثیری بر عود بیماری هوچکین دارد؟

آیا مصرف پردنیزولون تاثیری بر عود بیماری هوچکین دارد؟

با سلام و خسته نباشید امیدوارم همیشه پایدار باشید من به صورت مادر زادی دچار آرتریت روماتوئید هستم که متاسفانه در سال قبل دچار بیماری هوچکین شدم و اکنون بعد از شیمی درمانی وپرتو درمانی درمان شد و مدت پنج ماه است که از قرص پردنیزولون 5 میلی گرم که روزانه به مدت چند سال استفاده می کردم استفاده نمی کنم ولی الان باز دچار درد مفاصل شده ام به انکولویژیست مراجعه کردم ایشان گفتند از دکتر روماتولوژی مشورت بگیرید لطفا در این مورد ما را راهنمایی کنید.که ایا این قرص برای عود بیماری هوچکین خطر دارد یا خیر یعنی می توانم مثل سابق مصرف کنم.
سلام اگر عود درد مفصل مربوط به عود ارتریت روماتویید باشد می توان درمان را مجددا و با مشاوره انکولوژیست تجویز کرد

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا قرمزی وتورم گلو ازعلایم بیماری رماتیسم هستشنوشین بیات۱۳۹۵/۰۶/۲۱

باعرض سلام اگر بیشتر از یک ماه طول کشیده است می تواند از علایم روماتیسم باشد و نیاز به آزمایشات تخصصی برای تشخیص می باشد.به فوق تخصص روماتولوژیست مراجعه نمایید.

تزریق بوتاکس در بیماران با روماتیسم مفصلیثریا شادمانفر۱۳۹۶/۱۱/۳۰

سلام.با توجه به مصرف دارهای سرکوبگر ایمنی توصیه میشود حتی الامکان اجتناب شود. ولی در صورت مصر بودن حداقل وقتی سینورا قطع شد انجام دهید.

آرتریت روماتویید فعال دارم برای کاهش وزن از دستگاه دراز و نشست استفاده کنم برایم مضر است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۹

با سلام بیماری آرتریت روماتوئید معمولا بر روی مهره های کمر عارضه مستقیمی ایجاد نمی کند. ورزش دراز و نشست برای کاهش وزن تاثیر کمی دارد شما می توانید با اصلاح تغذیه و ورزش های هوازی مانند پیاده روی و آب درمانی و ... از کاهش وزن جلوگیری نمایید.

ازدواج و روماتیسممسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۷/۰۱

سلام و وقت بخیر.شما در مورد نوع بیماری خود نفرمودید.بیماری های روماتیسمی از نظر پیش آگهی و نحوه انتقال به نسل بعدی متفاوت است.همچنین نوع بیماری در اینکه در بارداری چه تغییراتی در شما و یا فرزندان ایجاد خواهد کرد متفاوت خواهد بود.همچنین داروهایی که مصرف میکنید مهم خواهد بود.توصیه میکنم در این رابطه با پزشکتان مشورت کنید و در این باره از ایشان نظرخواهی نمائید.با تشکر

دیدگاه و نظــرات