برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

بهجت

بهجت

با سلام و خسته نباشید سال 95 ضایعات پوستی در پاهایم ظاهر شدند(مثل جای ضربه دیدن)، سپس آفت های دهانی و درد مفصل پیدا کردم، به روماتولوژیست مراجعه کردم که احتمال بهجت داد، معاینه چشم نوشت که سالم بود، آزمایش HLA B5 مثبت و HLA B27 منفی بود. برای تشخیص دقیق تر تست پاترژی نوشتند(مرداد 95) که کلا بیخیال شدم و خود به خود تا حد زیادی خوب شدم. خیلی وقته دیگر علایم ندارم، آیا ممکن است دوباره علایم برگردد؟ تازگیا هم دمای بدنم بالا می رود و عضلات دستم سست می شوند. آیا ممکن است ارتباطی به بهجت داشته باشد؟

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

لکه های قرمز رنگ روی سینهسید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۶/۰۲

سلام. جهت بررسی بیشتر می بایست به متخصص پوست مراجعه و حضوری معاینه گردید.

آیا روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) زیر نور آفتاب باعث ایجاد التهاب پوستی می شود؟ثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۴/۱۲

با سلام.قرمزی پوست و بیماری آرتریت روماتوئید ارتباطی به یکدیگر ندارند مگر به دلیل عوارض دارو های مصرفی و یا همراهی با بیماری دیگر.با پزشم معالج خود مشورت نمایید.

لکه های پوستی نوزادم به چه علت است؟سید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۵/۰۷

سلام.ممکن است نوعی اگزما و یا بیماری لک و پیس باشد نیاز به معاینه با لامپ وود دارد.به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید.

لوپوس دارم . جدیدا بر روی پوستم کمی راش پوستی ایجاد شده است. علت چه میتواند باشد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۱۰/۳۰

با سلام . بیماری لوپوس یک بیماری روماتیسمی با طیف وسیعی از تظاهرات از نوع خفیف تا شدید می باشد. در قسمت عمده موارد چنانچه بیمار تحت درمان مناسب و مراقبت های لازم باشد ، بیماری کنترل شده و فرد می تواند زندگی نسبتا عادی داشته باشد. ضایعات جلدی در زمینه داروی متوتروکسات شایع نیست . ممکن است ناشی از بیماری باشد که با معاینه تشخیص داده می شود . کلید اصلی درمان در بیماری لوپوس پذیرش بیماری و مصرف منظم دارو هاست .

دیدگاه و نظــرات