برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد انگشت شست 

درد انگشت شست 

سلام.بیماری آرتریت روماتوئید دارم.مدتی پیش دچار درد خیلی شدید در انگشتان شست هر دو پا شدم.بدون تورم و فقط کمی قرمزی زیر مفصل.اسید اوریک خونم 2.7 بوده.در کنار داروهای قبلی آلوپورینول 100 تجویز کردند و گفتند درد ممکنه ناشی از نقرس باشه.آیا با وجود این مقدار اسید اوریک خوردن این دارو درست است؟و ممکن است مشکل این درد از اسید اوریک باشد؟یا مربوط به آرتریت روماتوئید است؟

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

دفع پروتئین از کلیه دارم! نظرات شما را می خواستم!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام پیرو توضیح قبل دفع پروتئین چنانچه در فاز حاد بیماری کلیه باشد بایستی به سرعت درمان مناسب انجام شود که تصمیم این مساله بر عهده پزشک نفرولوژیست است. در زمینه بیماری نقرس در مراحل اولیه محدودیت رژیم غذایی پر پروتئین مانند گوشت قرمز و حبوبات و ... کمک کننده است در صورت عدم پاسخ بایستی درمان مناسب با نظر روماتولوژیست شروع شود.

با سلام به نظرم اسید اوریک خونم بالاست . در حال حاضر درد در مفصل پا دارم آیا نقرس دارم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۳۰

با سلام در صورت بالا بودن اوریک اسید و وجود حمله های تورم مفصلی که توسط پزشک تائیید شده باشد می تواند علت بیماری نفرس باشد که بایستی درمان مناسبی بر اساس شدت بیماری صورت گیرد

آیا نزدیکی زیاد برای بیماران نقرسی ایجاد مشکل می کند؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۱۷

با سلام. موارد گفته شده تاثیر اثبات شده ای بر بیماری ندارد. در این بیماری رژیم غذایی سفت و سخت توصیه نمی شود.

دیدگاه و نظــرات