برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا بیماری اسپوندلیت آنکیلوزانت دارم؟

آیا بیماری اسپوندلیت آنکیلوزانت دارم؟

باسلام.بنده 26 سالمه و تقریبا از هجده سالگی کمر درد های من شروع شد ، که کمر درد هام بیشتر به صورت خشکی صبگاهی که حدودا یک ساعتی طول میکشه و درد از قسمت میانی کمر و انتهای کمرم هس البته خشکی مچ هم دارم در صبح . مثلا وقتی یه جا میشینم و بعد پا میشم کمرم خیلی خشک میشه ولی وقتی ورزش میکنم مشکلی خاصی ندارم لازم به ذکر هستش که سال گذشته به پزشک رماتولوژیست هم مراجعه کردم و آزمایش ها و ام ار ای های مربوط و پوکی استخوان که 17 درصد بود از من گرفته شد که مورد خاصی در اون مشاهده نشد (hlb27 منفی).دکتر بهم گفت که با استراحت و ورزش بهتر میشی ولی اصلا تغییری نکردم.دارویی مصرف نمیکنم هر جاییم که مطالعه میکنم نوشتن که علایم بیماریم as هستش ؟؟. دیگه نمیدونم چیکار کنم کلافه ام آقای دکتر از شما راهنمایی میخوام
با سلام. تشخیص بیماری اسپوندیلیت انکیلوزانت بر اساس یافته های بالینی، انجام معاینه و نیز اقدامات تصویربرداری و انجام آزمایش می باشد که پزشک با تجربه می تواند نسبت به تشخیص بیماری و درمان آن اقدام نماید. در بعضی از مواقع ممکن است یافته های آزمایشگاهی و رادیولوژی منفی باشد که انجام تست درمانی به تشخیص کمک می کند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درمان ASالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۱/۱۵

سلام بله بدلیل اینکه قرص مربوطه فقط به عنوان کاهش دهنده درد بکار نمیرود بلکه به عنوان یکی از درمانهای بیماری کاربرد دارد.

اسپوندیلیت انکولیزانغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۶/۰۵

با سلام بیماری اسپوندلیت آنکیلوزانت بیماری است که درمان قطعی ندارد ولیکن در صورتی که دستورات پزشک روماتولوژیست خود را درست انجام دهید مانند مصرف داروها بصورت منظم، بهبود سبک زندگی و ورزش منظم و عدم مصرف دخانیات  بیماری درفاز خاموشی میرود.

روماتیسم ستون فقرات دارم.خشکی کمر و دردناکی آن اخیرا به چه علت است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۰۷

با سلام.در بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت بایستی داروی ضد التهابی غیراستروئیدی با دوز مناسب استفاده شود به طوری که خشکی صبح گاهی برطرف شده و شاخص های آزمایشگاهی مانند ESR در محدوده نرمال باشد. ورزش های مناسب کششی ، آیروبیک و آب درمانی کمک جدی می نماید.از نظر نوع شغل بایستی اصول ارگونومی در موقع نشستن رعایت شود.در زمینه جزئیات درمان با پزشک معالج روماتولوژیست خود مشورت نمایید.

در بیماری AS توقف درد مفاصل تحتانی بویژه مفاصل ساکروایلیاک به مدت طولانی آیا تعبیر خاصی دارد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۸/۲۷

با سلام اصولا تشخیص بیماری as با یافته های بالینی و آزمایشگاهی و بررسی تصویر برداری از مفاصل مبتلا می باشد. در این بیماری اساس درمان استفاده از داروهای التهابی با دوز مناسب و نیز در صورت ابتلای مفاصل استفاده از داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی مانند متوتروکسات و یا سولفاسالازین و یا ... می باشد. دوز داروها بایستی در حدی باشد که بیماری از لحاظ بالینی و آزمایشگاهی خاموش شود

دیدگاه و نظــرات