برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

احساس گرفتگی و درد در یک طرف پای راستم دارم آزمایشات روماتیسم دادم دکتر گفت روماتیسم دارم نظر شما چیست؟

احساس گرفتگی و درد در یک طرف پای راستم دارم آزمایشات روماتیسم دادم دکتر گفت روماتیسم دارم نظر شما چیست؟

با سلام. حدود چند روز پیش احساس یک گرفتگی در سرتاسر پای راست بصورت یک رشته نخ داشتم که با مراجعه به متخصص داخلی آزمایشی انجام دادم. که نتیجه آزمایش بدین شرح می باشد. تست ای ان ای نتیجه 16 بزرگتر از 10 مثبت انتی دی اس دی ان ای نتیجه 59 بزرگتر از 50 مثبت انتی سی سی پی ای بی (سی پی ای) نتیجه 2.1 کوچکتر از 12 منفی متخصص داخلی فرمودند که روماتیسم مفصلی اس تو می خواستم تشخیص شمارو بدونم و اینکه چیکار باید انجام بدم؟ در ضمن دکتر آمپول ابترکس 5 را تجویز نمودند. آیا رطوبت برای این بیماری ضرر دارد؟
با سلام تشخیص بیماری های روماتیسمی عمدتا با شرح حال و معاینه فیزیکی می باشد با یافته های آزمایشگاهی در جهت تایید تشخیص می توان استفاده کرد با توجه به شکایات ذکر شده به شکل درد اندام و آزمایشات صورت گرفته بیانگر بیماری روماتیسم نیست ضروری است جهت شروع درمان با نظر روماتولوژیست اقدام کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

با توجه علاپمی که دارم بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت دارم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۳/۱۴

با سلام با توجه به اینکه درد کمر و درد در پاشنه پای شما بدنبال استراحت کوتاه می باشد احتمال بیماری روماتیسمی مانند آ اس کم می باشد. توصیه می شود کفش های مناسب پوشیده و در منزل ز دمپایی طبی استفاده کنید.فعالیت های روزمره خود را اصلاح کرده و ورزش های مناسب کمر و پا انجام دهید .

از دوران نوجوانی دچار پسورریازیس هستم در حال حاضر درد در مچ دست و درد کف پا دارم. آیا این مشکلات به روماتیسم ارتباط دارد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۲/۰۵

با سلام شما مبتلا به بیماری اسپوندیلو آرتریت در زمینه بیماری پسوریازیس می باشید. یک قسمت عمده از بیماران پوستی پسوریازیس در طی سال ها مبتلا به این بیماری می شوند درمان در این مرحله استفاده از داروهای ضد التهابی با دوز مناسب و داروهای تادیل کننده سیستم ایمنی می باشد که بایستی میزان دوز و نوع آن توسط روماتولوژیست تایین شود.

در بیماری AS توقف درد مفاصل تحتانی بویژه مفاصل ساکروایلیاک به مدت طولانی آیا تعبیر خاصی دارد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۸/۲۷

با سلام اصولا تشخیص بیماری as با یافته های بالینی و آزمایشگاهی و بررسی تصویر برداری از مفاصل مبتلا می باشد. در این بیماری اساس درمان استفاده از داروهای التهابی با دوز مناسب و نیز در صورت ابتلای مفاصل استفاده از داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی مانند متوتروکسات و یا سولفاسالازین و یا ... می باشد. دوز داروها بایستی در حدی باشد که بیماری از لحاظ بالینی و آزمایشگاهی خاموش شود

سلام با تشکر آیا در همه بیماری های اسپوندیلیت آنکیلوزانت چسبندگی مهره ها اتفاق می افتد؟ غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۹

با سلام بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت یک بیماری روماتیسمی با طیف تظاهرات بالینی از خفیف تا سیر پیشرونده می باشد. در برخی از بیماران سیر ابتلا بسیار کند و در بعضی دیگر پیشرونده و سریع است. امروزه بر خلاف تفکر قدیم معتقدند که با درمان مناسب و انجام ورزش های متناسب با بیماری می توان از روند پیشرفت بیماری پیشگیری نمود

دیدگاه و نظــرات