برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

نورو بهجت و عوارض آن

نورو بهجت و عوارض آن

با سلام پسر 33 تشخیص بیماری نورو بهجت که باعث از کار افتادن دست و پا سمت چپ بدن شده است در سه ماه اول بیماری با فیزیوتراپی کمی بهبود و حرکت در دست و پا صورت گرفتن ولی با تزریق واکسن انفلونزا مجددا از کار افتاده است میخواستم بدونم ایا بهبود دست و پا باید بعد از از بین رفتن التهاب مغز باشد یا باید به فیزیوتراپی ادامه بدم و اینکه ایا اصلا این درمان میشود و اینکه چقدر طول میکشه درمان التهاب سرو و اگر انجمن یا گروهی که در اون نورو بهجت باشه میشناسید معرفی کنید که ببینم اونا چی کار میکنن با بیماری
باسلام.نوروبهجت علایم وسیعی دارد باید همزمان توسط روماتولوژیست معالج ونورولوژیستی که درزمینه نوروبهجت  همکاری میکند  باهم درادامه درمان باتوجه به شرایط بیمار تصمیم بگیرند.بیمارستان شریعتی یک شنبه ها درمانگاه بهجت است ودکتر سیگارودی هم که نورولوژیست هستند ودرزمینه نورو بهجت فعالیت زیادی دارند  ومطبشون هم درتهران است میتوانند بعد ازمعاینه کمک بیشتری به شما بکنند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری سندرم بهجت و ارتویید روماتویید دارم. داروی جایگزین کورتون وجود دارد؟انوشه حقیقی۱۳۹۶/۰۴/۳۰

با سلام نیازی نیست خوشبختانه در ایران جدیدترین دارو ها و آخرین متد درمانی وجود دارد ، تحت نظر پزشک معالج خود به درمان ادامه دهید

آیا آفت زدن بیش از حد ممکن است علامت بیماری بهجت باشد؟ این بیماری چیست؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۶

بطور معمول در افراد سالم جامعه ممکن است آفت دهان مشاهده شود در صورت وجود آفت های مکرر و یا آفت های بزرگ نشانه مهمی از بیماری بهجت است در این بیماری ممکن است آفت های دستگاه تناسلی و یا ضایعات پوستی خاص و یا ابتلای چشمی وجود داشته باشند.

ایا بیمارانی که بعلت بیماری بهجت بینایی خود را از دست میدهند درمانی هست که بینایی انها برگرددغلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۱۱/۰۳

سلام در بیماری بهجت اگر تظاهر شایع ان افت دهانی مکرر وباشیوع کمتر افت تناسلی است ولیکن در سیر بیماری ممکن است چشم درگیر شود.در بیمار ذکر شده چنانچه در چشم بیماری فعال است امکان کمک موثر هست درغیر اینصورت کار دشوار است.

بیماری بهجت با درگیری چشمیمسعود مهدوی۱۳۹۶/۱۱/۲۹

سلام روزه داری با ایجاد استرس در بعضی بیماران با عود بیماری همراه خواهد بود ولی بستگی به خصوصیات جسمی هر فرد داشته و بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.در رابطه با حجامت گرچه بررسی علمی در رابطه با این بیماری انجام نشده ولی توصیه نمی‌شود. اصولا حجامت با تقویت سیستم ایمنی هم ارتباطی ندارد و حتی ممکن است به تشدید برخی بیماریها منجرشود.

دیدگاه و نظــرات