با سلام بنده رماتیسم مفصلی دارم و آمپول سینورا استفاده میکنم آیا میتوانم تزریق بوتاکس داشته باشم ؟ درصورت پاسخ منفی در چه زمانی میتوانم تزرق را انجام دهم با تشکر.
با سلام بررسی مایع مفصل کار لازمی بوده که انجام شده است و خوشبختانه عفونت نبوده است در مورد تشدید درد مفصل علاوه بر تخلیه مفصل گاهی نیاز به تزریق داخل مفصل دارو و یا تقویت درمان نیاز است. که با نعاینه بالینی توسط پزشک معالج مشخص می شود
سلام وجود سرما خوردگی ممکن است سبب تشدید بیماری روماتیسمی شود.در صورتی که علائم فقط مربوط به سرما خوردگی باشد، طی دو‌ تا سه روز بهتر می شود در غیر اینصورت نیاز به مراجعه پزشکی است.
سلام معمولا بدنبال اسکولیوز بطور جبرانی مهره های پشتی به سمت مقابل انحراف می یابد و باعث درد می شود ولی اگر درد زیاد است باید MRI شود .لطفا سن و جنس خود را هم بفرمایید و نوع رماتیسم شما چیست؟ اگر رماتیسم فقرات داشته باشید دردهای شما می تواند در زمینه آن باشد.حتما با روماتولوژیست خود مشورت کنید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.