برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا علائم روماتیسم دارم؟

آیا علائم روماتیسم دارم؟

27 سالمه و الان حدودا هشت ساله که به طور کامل متوجه فرم ضربدری زانوهام شدم.زانو درد شدیدی دارم به حدی که نشسته نماز میخونم.اکثرا قفل شدگی زانو برام پیش میاد.بعلاوه تقریبا تمامی مفاصل بدنم درد میکنه و صدا میدهوتوان مالی برای مراجعه به پزشک رو ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید که در چ وضعیتی هستم.فعالیت خانگی زیادی دارم.متاهلم.با تشکر
سلام تصمیم گیری در مورد نوع درمان به شدت انحراف و آسیب مفصل بستگی دارد. شاید حتی نیاز به عمل جراحی داشته باشید. توصبه می کنم به درمانگاه ارتوپدی یکی از بیمارستان های دانشگاهی مراجعه فرمایید.  تا آن زمان از ایستادن طولانی، بالا و پایین رفتن از پله و نشستن روی زمین خودداری کنید. نماز روی صندلی خوانده شود و از توالت فرنگی استفاده کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری آرتریت وماتوئید و بهجت و نارحتی چشمی دارم. در مورد داروهایم راهنمایی فرمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۱۵

با سلام در رابطه با بیماری تگ مربوطه در زیر همین سوال را مطالعه نمایید. معمولا وجود و همراهی بیماری بهچت و روماتوئید شایع نیست. با توجه به شرح ذکر شده شما مبتلا به نوع شدید این بیماری هستید که تجویز دارو برای شما نیاز به معاینه بالینی دارد توصیه می شود با نظر پزشک معالج خود درمان را ادامه دهید.

آرتریت روماتوئید دارم،بخاطر درد مفصل مچ از دستم کار نمیکشم برای همین دستم لاغر شده است آیا فیزیوتراپی برایم مفید است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۲۹

با سلام در بیماری آرتریت روماتوئید و اصولا بیماری های روماتیسمی بعد از هر حمله التهابی در مفصل ، باعث ضعف در عضلات اطراف مفصل می شود. توصیه اکید می شود بعد از برطرف شدن التهاب مفصل بایستی ورزش های مناسب عضو مبتلا بطور جدی انجام شود.

درد انگشتانم در صبح ها آزارم میده دکترم معتقده بیماری خاصی ندارم نظر شما چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۹

با سلام در صورت وجود درد و یا خشکی و یا تورم در مفاصل که به دنبال استراحت تشدید می شود و حداقل 1 ساعت به طول می کشد در کنار آزماشیشات ذکر شده بایستی بررسی های تکمیلی از نظر بیماری روماتیسمی صورت گیرد. توصیه می شود به پزشک روماتولوژیست مراجعه نمایید.

درد شدید مفاصل در فصل سرمامژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۷/۱۲

سلام بعضی افراد باتغییر آب وهوا ورفتن به مناطق مرطوب دچار تشدید دردمیشوند که اغلب موارد در این مورد مشکلی وجود ندارد اما بهتر است که ابتدا توسط یکی ازهمکاران مورد معاینه قرار گیرید که اگر علائم دیگری درمعاینه وجود داشت مورد بررسی قرار گیرد برای کاهش علائم افسردگی وکمردرد ورزش وشنا خیلی مفید خواهد بود

دیدگاه و نظــرات