برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

علت کاهش دید در بیماری آرتریت روماتوئید آیا مصرف قرص هیدروکسی کلروکوئین است؟

علت کاهش دید در بیماری آرتریت روماتوئید آیا مصرف قرص هیدروکسی کلروکوئین است؟

با سلام.من حدود یک سال دچار بیماری آرتریت روماتوئید شدم و از قرصای هیدروکسی استفاده میکنم جدیدا متوجه کم شدن دید چشم راستم شدم آیا مصرف دارو را ادامه بدهم؟
سلام. در بیماری آرتریت روماتوئید کاهش دید به علل مختلفی اتفاق می افتد و لازم است با نظر پزشک معالج مشاوره چشم پزشکی برای شناخت علل صورت بگیرد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری آرتریت روماتوئید دارم نزدیک به 2 سال است که داروها را قطع کرده ام آیا دوباره نیاز است به دکتر مراجعه کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با توجه به شرح ذکر شده احتمالا شما مبتلا به بیماری آرتریت واکنشی یا ری اکتیو می باشید. این بیماری معمولا در درصد بسیار زیادی طی یک الی دو سال درمان مناسب خاموش می شود ولیکن احتمال عود بیماری در درصد کمی از بیماران وجود دارد. صرف درد های پراکنده بدون تورم بیانگر عود نیست. انجام ورزش ها کمک کننده است در زمینه سایر موضوعات با پزشک معالج مشورت نمایید.

آیا امکان جراحی لثه با داشتن بیماری رماتیسم مفصلی هست؟ جایگزین داروی هیدروکسی کلروکین به دلیل عارضه ای که بر چشم می گذارد چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۲/۳۱

سلام.درمان بیماری های رماتیسمی نیاز به چند دارو و مدت طولانی دارد. داروی هیدروکسی کلروکین از داروهای مؤثر است و عارضه چشمی احتمالی و قابل پیشگیری در غالب موارد است و سایر داروهای جانشین ممکن است عوارض جانبی بیشتری داشته باشد. نوع جراحی لثه لازم است توسط دندانپزشک و به طور کتبی به پزشک معالج إعلام تا تمهید لازم آرائه شود.

درد چرخشی در مفاصل بدنم وجود دارد. لطفا راهنمای نمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۱۶

با سلام در صورت وجود آرتریت واقعی که به معنای تورم توام با حساسیت و گرمی در مفصل می باشد بایستی به فکر بیماری های روماتیسمی بود. ندرتا ممکن است در برخی از روماتیسم ها تورم بصورت چرخشی باشد که توصیه می شود هم زمان با وجود آرتریت به پزشک روماتولوژیست مراجعه نمایید.

۲ دکتر نظرات مختلفی دارند یکی لوپوس یکی آرترین روماتوپید کدام درست است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۱/۲۲

با سلام. ممکن است در شروع بیماری تابلوی بیماری و آزمایشات بیانگر یک نوع بیماری خاص روماتیسمی نباشد اما در طی گذشت زمان تابلوی بیماری و یافته های بیماری کامل می شود . در بیماری لوپوس ممکن است بیمار تظاهرات بالینی واضحی نداشته باشد ولیکن یافته های آزمایشگاهی مثبت باشد.تشخیص فعالیت بیماری بر اساس مجموعه یافته های آزمایشگاهی و بالینی است. بسیاری از افراد با تجربه روماتولوژی معتقدند چنانچه بیمار مبتلا مبتلا به لوپوس منتشر باشد در صورت عدم فعالیت بیماری به عنوان پیشگیری از عود بیماری ضروری است قرص هیدروکسی کلروکین مصرف نماید.

دیدگاه و نظــرات