برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

بیماری لوپوس دارم و می خواهم باردار شوم آیا مانعی وجود دارد؟

بیماری لوپوس دارم و می خواهم باردار شوم آیا مانعی وجود دارد؟

با سلام خانمی 33 ساله هستم fana بنده بالا بود و شما تشخیص بیماری لوپوس دادید من دو ماه دارو مصرف کردم اما در حال حاضر دارو نمی خورم الان قصد بارداری دارم البته چون خواهان دوقلو زایی هستم بخش ژنتیک که مراجعه کردم فرمودند نیاز به اجازه پزشک معالج دارد که تزریقاتی که انجام می دهند اشکالی برای من نداشته باشد؟
با سلام در بیماری لوپوس احتمال عود بیماری وجود دارد . جهت تعیین میزان ریسک برای بارداری ضروری است قبل از بارداری توسط روماتولوژیست بیماری از نظر فعالیت مورد ارزیابی قرار گیرد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

در بیماری آرتریت روماتوئید آیا می توان با قطع دارو های متوتروکسات و سولفاسالازین باردار شد؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۳/۱۵

سلام.شما باید متوترکسات، آلتبرل و استئومود و سلکسیب را قطع کنید تا اجازه حاملگی داشته باشید.اگر بیماری شما فعال باشد اینکار ایجاد تخریب شدید مفصلی خواهد کرد.

زمانی که در معرض آفتاب یا هوای سرد قرار میگرفتم پوست صورتم قرمز میشد پزشک بیماریم را لوپوس تشخیص داده،نظر شما چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۰۹

با سلام شکایت ذکر شده می تواند علل بسیار متنوعی از جمله بیماری لوپوس داشته باشد تشخیص بیماری لوپوس منتشر یا محدود به پوست با اننجام آزمایشات تخصصی می باشد که ضروری است هرچه زودتر به پزشک روماتولوژیست مراجعه و بررسی لازم صورت گیرد.

با آزمایش های انجام داده و نتایج آونا و علایم بالینیی که مدت چند سالی هست دارم که پزشکان متخصص هر کدام نتونستن دلیلی مشخص کننثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۷/۱۹

با سلام.علائم میتواند با بیماری لوپوس منطبق باشد.برای بررسی بیشتر به فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کنید.

دیدگاه و نظــرات