برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟

سلام. تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟برای بیماری بهجت کدام معتبر تر هست؟پزشکم hlab51 نوشته در صورتی که یکسال پیش hlab5 من مثبت بوده.تفاوتی دارند؟نیازی هست hlab5 رو آ زمایش بدم؟
با سلام.در رابطه با بیماری بهجت مطالعات نشان داده که زمینه ژنتیکی در بروز بیماری موثر است،از جمله مشخص شده که  ژن های خاصی در این بیماری شیوع بالاتری دارند.بررسی ژنتیکی گرچه در معیارهای تشخیص بیماری قرار ندارد ولی در صورت مثبت شدن آزمایش می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.نوع B5 و B51 دو زیر گروه  زنی متفاوتند که در مناطق مختلف شیوع متفاوتی در افراد مبتلا به بیماری بهجت دارند.در صورت مثبت شدن آزمایش احتمال وجود بیماری در بیماران مشکوک ، محتمل تر میشود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

ایا بیمارانی که بعلت بیماری بهجت بینایی خود را از دست میدهند درمانی هست که بینایی انها برگرددغلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۱۱/۰۳

سلام در بیماری بهجت اگر تظاهر شایع ان افت دهانی مکرر وباشیوع کمتر افت تناسلی است ولیکن در سیر بیماری ممکن است چشم درگیر شود.در بیمار ذکر شده چنانچه در چشم بیماری فعال است امکان کمک موثر هست درغیر اینصورت کار دشوار است.

آیا جوش تناسلی شبیه به آفت که فقط یکبار اتفاق افتاده است، نشاته بهجت است؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۱۲

سلام درد مچ شما غیر اختصاصی است و فعلا نمی توان آن را به بیماری خاصی مرتبط دانست. آفت دهانی و تناسلی شما باید توسط روماتولوژیست و یا متخصص پوست آشنا به بهجت رویت شود و در صورت تایید آفت در این دو محل تشخیص داده شود. لازم به ذکر است که بیماری های دیگری نیز می توانند ضایعات پوستی و دهانی ایجاد کنند.

آفت دهانی از ابتدای تولدمحسن اخیانی۱۳۹۶/۰۵/۲۸

سلام.اولا حتما باید از نظر بیماری پمفیگوس برسی شوید (بخش پوست بیمارستان رازی).ثانیا اقدامات ذیل موثر است: تعویض مکررخمیر دندان ومسواک هر یکماه وزدن مکرر نخ دندان و شستشوی دهان با محلول دهان شویه پس از مسواک (مثلا oral B)،در ماه یک دوره یکهفته ای انتی بیوتیک مثل اموکسی سیلین بخورید،ادامه کلشی سین.

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۲/۰۸

سلام.بیماری معمولا در خانمها خفیف تر از آقایان است و درگیری چشم با احتمال و شدت کمتری رخ می‌دهد. ولی سیر بیماری غیر قابل پیش بینی می باشد.همچنین احتمال ارث فرزندان پایین است.

دیدگاه و نظــرات