برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد کمر دارم تشخیص آرترینت روماتوئید دادن برام آیا احتمال اسئوندلیت آنکیلوزانت هم هست؟

درد کمر دارم تشخیص آرترینت روماتوئید دادن برام آیا احتمال اسئوندلیت آنکیلوزانت هم هست؟

سلام. من از سال ۹۰ کمر درد دارم درد ستون فقرات بین دو کتف.که خود مهره ها درد دارند. سال ۹۰ mri دادم مشکلی نبود. عکس گرفتم گفتن انحراف دارم چون قوز کردم. کمر بند بستم. از اوون موقع درد گاهی ندارم. گاهی درد بیشتر میشه. سال ۹۵ با زانو درد و ورم مواجه شدم که گفتن آرتریت روماتویید دارم. درد کمر هم دارم وقتی کمرم رو دست میزنم دردش بیشتر میشه. آیا احتمال داره کمرم رماتیسم داشته باشه. و بیماریم as باشه نه آ رتریت روماتویید؟نظر شما چیست؟
سلام باید کمر و زانوی شما معاینه شود تست های تکمیلی درخواست شود تا به تشخیص برسیم با علاىم ذکر شده نمی توان تشخیص داد

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

با وجود روماتیسم آیا من می توانم از دستگاه تردمیل برای کوچک کردن شکم استفاده کنم.غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۱۹

با سلام استفاده از تردمیل بایستی با نظر پزشک معالج با توجه به وضعیت مفاصل زانو و مچ و میزان آسیب دیدگی آن ها تعیین شود. به عنوان قاعده ثابت چنانچه هر ورزشی باعث تشدید درد و علامت ماندگار در مفصل شود ممکن است مناسب نباشد.

تاثیر تغذیه بر بیماری روماتیسم مفصلی!!ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۷/۰۷

سلام نه ارتباطی ندارد.ولی توصیه میشود بیمارانی که با خوردن سردی دچار افزایش درد میشوند از مصرف ان خودداری کنند.

خشکی مفاصل دارم که با تکان دادن بهبود پیدا میکنه آیا روماتیسم دارم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۰۳

با سلام با توجه به شکایات ذکر شده و اینکه درد به دنبال استراحت در طی چند دقیقه بر طرف می شود شرایط به نفع روماتیسم التهابی در مفصل نیست. توصیه می شود کارهای روزمره را متناسب با جسم انجام داده ورزش های مناسب انجام دهید و چنانچه مشکل ادامه داشت جهت بررسی بیشتر با پزشک روماتولوژیست مشورت نمایید

باسمه تعالی باسلام 51 ساله و مبتلا به اسپونذیلیت آنکیلوزان لطفا بهترین دارو با عوارض کمتر برای این بیماری را معرفی نمائید با تشکرغلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۲/۰۵

با سلام لطفا پروفایل خود را تکمیل نمایید. اسپوندیلیت آنکیلوزانت یک بیماری روماتیسمی مهم با طیف وسیعی از علائم می باشد که بر اساس ابتلای نوع مفاصل و شدت بیماری بر اساس یافته های بالینی و آزمایشگاهی دارای درمان متفاوتی می باشد که تشخیص آن به عهده پزشک روماتولوژیست می باشد.اگر بیمار هیچ علامتی نداشته باشد بر اساس مطالعات جدید توصیه می شود جهت پیشگیری از عوارض ستون فقرات حداقل دوز داروی ضد التهابی غیر استروئیدی را بطور مداوم استفاده نماید.

دیدگاه و نظــرات