برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا بارداری در حین بیماری لوپوس باعث سقط جنین می شود؟

آیا بارداری در حین بیماری لوپوس باعث سقط جنین می شود؟

سلام.لوپوس دارم دوماهه حامله ام. درد ندارم، ولی دکترامیگن ممکنه بچه تو شیش ماهگی یا هشت ماهگی بمیره. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم؟
باسلام شما هر چه زودتر تحت نظر روماتولوژیست و متخصص زنان پری ناتال باید باشید.خصوصا اگر سابقه سقط دارید.احتمالا نیاز به مصرف اسپیرین  وداروهای دیگرباشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

من ۳سال لوپوس دارم هیچ علانم درد مفاصل ندارم فقط با نخوردن قرصا بالای چشم قرمز وورم میکنه دکتر چشم پزشک رفتم میگه خوبه الان من چکار کنم برا چشمممحسن اخیانی۱۳۹۵/۰۹/۰۲

سلام باید قرصها را ادامه دهید و حداقل هر 6 ماه یکبار ویزیت شوید. شما کدام شهرستان هستید؟ تا در صورت امکان پزشکی نزدیک شما را معرفی کنم.

پزشک لوپوس و پسوریازیس را تشخیص داده اند و علائم سندرم شوگرن را هم دارم. پردنیزولون و متروتروکسات و ایموران مصرف می کنم. دآیا با قطع پردنیزلون مشکلی برایم ایجاذ می شود؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۲

با سلام شما مبتلا به بیماری لوپوس هستید. این بیماری می تواند دارای انواع تظاهرات پوستی مانند پسوریازیس باشند. مجموعه یافته های شوگرن و ریزش مو در هر دو بیماری به علت خود بیماری و یا عوارض بیماری ایجاد شود. پردنیزولون در فاز فعالیت بیماری خصوصا در فعالیت بیماری یکی از درمان های اصلی می باشد. ضروری است در مورد هرگونه تصمیم گیری با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

دکتر تشخیص کم کاری تیروئید برایم گذاشته است و دکتر دیگر تشخیص لوپوس به حرف کدامیک اعتماد کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۰۵

با سلام بیماری تیروئید به عنوان یک اختلال در عملکردی ممکن است ندرتا همراه بیماری روماتیسمی مانند لوپوس وشوگرن دیده شود ولی بیماری تیروئید به طور معمول آزمایشات ذکر شده را مثبت نمی کند. همانطور که قبلا اشاره شد تشخیص بیماران روماتیسمی مانند شوگرن یا لوپوس با معاینه کامل پزشک و بررسی آزمایشات می باشد. توصیه به مشورت با پزشک روماتولوژیست می شود.

بیماری لوپوس دارم و امروز صبح روی ران پایم دو کبودی به اندازه سکه کنار هم که مرکز لکها قرمز رنگ میباشد دیدم ، جای نگرانی هست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۸/۲۷

با سلام در بیماران روماتیسمی به علت مصرف داروها عروق شکننده می باشند که می توانند با حداقل ضربه دچار خون مردگی سطحی شود که اصولا اینگونه ضایعات در قسمت قدامی اندام ها نیاز به بررسی بیشتر ندارد ولی وجود آنها در قسمت خلف ران و ساق و کمر که کمتر در معرض ضربه اند نیاز به بررسی بیشتر دارد

دیدگاه و نظــرات