برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;

رشد سریع تر استخوان های کودکان در مقایسه با قرن پیش

رشد سریع تر استخوان های کودکان در مقایسه با قرن پیش دانشمندان می گویند اسکلت کودکان نسبت به قرن گذشته زودتر به رشد کامل می رسد که نتیجه این رشد سریع تاثیر بر درمان برخی بیماری های استخوانی در کودکان است.

محققان دانشگاه میسوری دریافتند اسکلت کودکان در مقایسه با سال های ابتدایی قرن بیستم، با سرعت بیشتری رشد می کند و این وضعیت ممکن است زمان بندی درمان برخی از بیماری های استخوانی را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش «بهپو»، محققان تصاویر رادیولوژی دست و مچ بیش از هزار کودک را که بین سال های 1915 و 2006 میلادی متولد شده اند، مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادند تا زمان شروع فرآیند همجوشی سر استخوان ها را تشخیص دهند؛ آغاز این فرآیند نشانه پایان دوران رشد استخوان های بدن است.

بر اساس این تحقیقات اسکلت دختران حدود 10 ماه و اسکلت پسران حدود هفت ماه زودتر به رشد کامل می رسد؛ به گفته محققان پس از رشد کامل اسکلت، یک زمان بندی جدید شروع می شود. رشد سریع تر اسکلت، زمان بندی درمان برخی از بیماری های ارتوپدی مانند تفاوت طول پاها و کژپشتی را در کودکان تغییر می دهد. همچنین می تواند موجب تغییر شیوه استفاده از هورمون رشد شود.

زمان بندی مراحل درمان این بیماری ها نقشی حیاتی بر نتایج به دست آمده از درمان دارد. نتایج این تحقیقات نشان می دهد که متخصصان باید زودتر از آنچه تاکنون تصور می شد انتظار همجوشی سر استخوان ها را داشته باشند.

این فرایند وقتی آغاز می‌شود که صفحه رشد، که غضروفی در انتهای استخوان است، به سر استخوان متصل می‌شود. این صفحه کم کم دچار کلسیفیکاسیون شده و به تدریج به طور کامل  با استخوان متصل شده و جوش می‌خورد. وقتی جوش‌خوردگی کامل شد، پایان رشد استخوان فرا رسیده است.   

به گزارش «بهپو» و به نقل از «وبمد»، در این تحقیقات علت تسریع در رشد اسکلت مشخص نشده است، اما به گفته محققان قرار گرفتن بیش از حد در معرض ترکیبات شیمیایی شبیه به هورمون ها می تواند یکی از عوامل این پدیده باشد./

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

دیدگاه و نظــرات