سلام علاقمند به خانمی هستم که متوجه شدم بیماری لوپوس دارندوبا دارودارن کنترل میکنن؛خواستم بدونم ۱-ازدواج باایشون چه محدودیت هایی داره؟ ۲- آیااین بیماری بادارو کاملا کنترل میشه یابه مرورزمان روبه وخامت میره؟ من ۲۸سال دارم ومتارکه کردم ویک فرزند پسردارم.
بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد
مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره
با سلام چنانچه شکایات ذکر شده و یا گزگز و مور مور در اندام مداوم و پایدار باشد بایسنتی در اسرع وقت پیگیری شود ولی چنانچه گذراست و از عضوی به عضو دیگر جابچا می شود اهمیت کمتری دارد .
با سلام به طور معمول وجود توده با حدود مشخص در یک سینه عارضه بیماری و یا دارو ها نیست.توصیه می شود در صورت پایدار بودن توده بعد از حداقل سه ماه و یا تغییر سایز آن با پزشک جراح مشورت نمایید.
سلام .بستگی به منطقه درگیری در چشم دارد ولی انچه که خیلی مهمه درگیری شبکیه و عروق چشمی است که بیمار باید درمان قوی کورتیکواستروئید با دوز بالا و داروهای ایمونو ساپرسیو مثل اندوکسان دریافت کند .به پزشک روماتولوژیست خود مراجعه نمایید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.