برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

بیماری بهجت با درگیری چشمی

بیماری بهجت با درگیری چشمی

باسلام. 1.روزه داری در بیمار بهجتی با درگیری چشمی که یک چشم در اثر این بیماری نابینا شده (حدود 15 سال) وچشم دیگر با دارو تا حدودی قابل کنترل هست چگونه است؟ 2. با توجه به اینکه در حجامت با ایجاد خراشهایی باعث تحریک و در نتیجه فعال شدن سیستم ایمنی میشود و در نهایت تقویت آن ایا در بیماران بهجت توصیه میشود یا اینکه باعث عود بیماری میشود؟ 3.عوامل عود بیماری چیست؟
سلام روزه داری با ایجاد استرس در بعضی بیماران با عود بیماری همراه خواهد بود ولی بستگی به خصوصیات جسمی هر فرد داشته و بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.در رابطه با حجامت گرچه بررسی علمی در رابطه با این بیماری انجام نشده ولی توصیه نمی‌شود. اصولا حجامت با تقویت سیستم ایمنی هم ارتباطی ندارد و حتی ممکن است به تشدید برخی بیماریها منجرشود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

دخترم سه سال پیش بر اثر تب دهانش پر از افت شدبعد از خوب شدن سالی سه باراین افت عود میکنه. به نظر شما لوپوس یا بهجت نداره؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۶/۰۳

با سلام تشخیص بیماری پسوریازیس یا داءالصدف بالینی است و ممکن است نیاز به نمونه گیری و آزمایش باشد. در صورت تکرار آفت دهانی توصیه می شود به پزشک روماتولوژیست و یا پوست مراجعه کنید تا بررسی لازم صورت گیرد.

نورو بهجت و عوارض آنمژگان عابدینی۱۳۹۶/۱۱/۲۸

باسلام.نوروبهجت علایم وسیعی دارد باید همزمان توسط روماتولوژیست معالج ونورولوژیستی که درزمینه نوروبهجت  همکاری میکند  باهم درادامه درمان باتوجه به شرایط بیمار تصمیم بگیرند.بیمارستان شریعتی یک شنبه ها درمانگاه بهجت است ودکتر سیگارودی هم که نورولوژیست هستند ودرزمینه نورو بهجت فعالیت زیادی دارند  ومطبشون هم درتهران است میتوانند بعد ازمعاینه کمک بیشتری به شما بکنند.

آیا آفت زدن بیش از حد ممکن است علامت بیماری بهجت باشد؟ این بیماری چیست؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۶

بطور معمول در افراد سالم جامعه ممکن است آفت دهان مشاهده شود در صورت وجود آفت های مکرر و یا آفت های بزرگ نشانه مهمی از بیماری بهجت است در این بیماری ممکن است آفت های دستگاه تناسلی و یا ضایعات پوستی خاص و یا ابتلای چشمی وجود داشته باشند.

یکی دو ماه است که مکررا داخل دهانم آفت می زند و درد بسیار زیادی نیز در ناحیه آفت و فک ها ایجاد می نماید. از چه دارویی برای بهبود استفاده کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۳/۱۶

با سلام آفت دهانی یک تظاهر غیر اختصاصی در بسیاری از بیماری ها می باشد بایستی توجه کرد ممکن است نزدیک به 20 درصد آفت های دهانی علت بیماریزایی نداشته و در زمینه علل فامیلی وجود داشته باشد. در صورت عود مکرر آن و وجود ضایعات پوستی و یا آفت های دستگاه تناسلی و یا وجود شکایات مفصلی و استخوانی بایستی بیماری های روماتیسمی از جمله بیماری بهجت مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاه و نظــرات