برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مبتلا به پوکی استخوان 20درصدهستم می خواستم بدانم آیاباورزش ودارو آیا امکان درمان آن هست؟

مبتلا به پوکی استخوان 20درصدهستم می خواستم بدانم آیاباورزش ودارو آیا امکان درمان آن هست؟

باسلام من خانم ۳۸ ساله ومبتلا به پوکی استخوان ۲۰ درصدهستم.وباتوجه به اینکه این بیماری درخانواده مادری من به صورت ژنتیکی وجود داردمی خواستم بدانم آیاباورزش ودارو امکان درمان بیماری وجوددارد؟باتشکر
با سلام بیماری پوکی استخوان از بیماری هایی است که با روش های درمانی موجود قابل درمان است و می توان روند بهبودی را در بیمار ایجاد نمود. اما باید توجه کرد با توجه به ماهیت رشد سلولی در استخوان پایخ به درمان کند می باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

با سلام طبق آزمایش تراکم استخوان نزدیک به 17 درصد پوکی دارم آیا این موضوع نگران کننده سات؟ سنم 40 سال است!!احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۷/۰۹

با سلام بایستی توجه کرد پوکی استخوان معمولا تا زمانی که ایجاد عارضه ای مانند شکستگی نکرده باشد فاقد علامت است. با توجه به دانسیته پایین استخوانی شما و سن شما توصیه می شود از نظر نرمی استخوان و سایر علل بررسی بیشتری شوید.

مبتلا به بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت و پوکی استخوان هستم آیا قرص پردنیزلون را قطع کنم یا نه؟؟؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام در بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت به طور معمول مصرف داروهایی مانند پردنیزلون توصیه نمی شود. اساس درمان استفاده از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مااندد ایندومتاسین و ... می باشد که بهتر است در زمینه اصلاح دارو با پزشک خود مشورت نمایید. مصرف کلسیم با دوز مناسب و قرص آلندرونیت در پیشگیری از پوکی موثرند ولی برای ارزیابی درمان زمان حداقل 1 سال نیاز می باشد.

مبتلا به پوکی استخوان هیپوتیروئید،هیپوگنادیسم و هیپوگنادوتراپ هستم.محبوبه سادات حسینی۱۳۹۶/۰۹/۱۸

سلام.با توجه به اینکه درد و پوکی استخوان دارید توصیه می شود به پزشک فوق تخصص روماتولوژی مراجعه نمایید.

آزمایش پوکی استخوان مادرم خوب است ولی زانو درد شدید دارد!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۱/۱۵

با سلام معمولا پوکی استخوان بدون علامت می باشد . درد در زانو عمدتا بعلت وجود آسیب و یا التهاب در داخل مفصل و یا اجزای اطراف مفصلی می باشد.ندرتا ممکن است درد با منشا آسیب در مفصل لگن و یا مهره های کمری باشد که در وضعیت های خاص به سمت اندام تهتانی انتشار می یابد.احساس بدتر شدن با سرما و یا برخی از مواد غذایی یک احساس واقعی است و به معنای بدتر شدن بیماری نیست.بطور کلی توصیه به کاهش فاکتور های خطر مانند چاقی و اصلاح فعالیت های روزمره و انجام ورزش های مناسب و بعضا استفاده از بریس ها کمک کننده هستند.

دیدگاه و نظــرات