برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

به تازگی مبتلا به آرتریت روماتویید شدم و ندول های پوستی دارم. تا تشخیص نهایی داروهام کامله؟

به تازگی مبتلا به آرتریت روماتویید شدم و ندول های پوستی دارم. تا تشخیص نهایی داروهام کامله؟

با سلام به تازگی دچار بیماری آرتیریت شدم هنوز آزمایشاتم کامل نشده در حال حاضر داروی پردنیزلون و سلکسیب مصرف می کنم ولی ندولهای پوستی و ورم مفاصلم دوباره برگشته الان باید چکارکنم
با سلام وجود ندول های زیر پوستی حاکی از بیماری آرتریت روماتویئد تثبیت شده می باشد که درمان های ذکر شده به هیچ وجه کافی نیستند.ضروری است تحت نظر روماتولوژیست درمان مناسب برای شما شروع شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد در انگشتان دستم دارم بدون خشکی. ممکن است آرتریت روماتوئید داشته باشم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۰۲/۱۶

با سلام در بیماری هایی که مفاصل دچار التهاب می شود درد و خشکی به دنبال استراحت بدتر و با فعالیت بهتر می شود. توصیه می شود فعالیت جسمی را کم کرده، ورزش های مناسب دست انجام دهید.

مادرم لوپوس دارد آیا ای بیماری ارثی است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۱/۲۶

با سلام مادر شما مبتلا به لوپوس و احتمال قوی سندرم آنتی فسفولیپید ثانویه به این بیماری می باشند. بایستی توجه نمود بیماری لوپوس یک بیماری با علل ایجادی متعدد از جمله عوامل محیطی و ژنتیک و ... می باشد. ضریب نفوذ عامل ژن در این بیماری بالا نیست. در بستگن درجه یک چنانچه علامتی وجود نداشته باشد نیازی به بررسی از نظر این بیماری نمی باشد

آرتریت دارم. میخواستم بدونم پاهای من جرا خود بخود کبود میشه بدون اینکه بجایی بخوره یا درد بگیرهاحمد سلیم زاده۱۳۹۱/۱۲/۲۷

با سلام در بیماری های روماتیسمی به دنبال مصرف برخی از داروها مثل استروئید ها رگ ها شکننده می شود و با ضربه های مختصر دچار پارگی مویرگی می شوند. رنگ موهای شیمیایی توصیه نمی شود و رنگ موهای گیاهی و غیر شیمیایی عارضه کمتری دارند.

بیماری آرتریت روماتوئبد من خاموش است. راهکاری هست که این بیماری شدت پیدا نکند؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۲۷

با سلام.بیماری آرتریت روماتوئید یک بیماری با طیف وسیعی از علائم میتواند باشد.پیش بینی شرایط آینده بیمار به عوامل مختلفی بستگی دارد.در برخی موارد عود زیادتر و پیش آگهی بیماری در آینده بدتر و در برخی موارد پیش آگهی خوب و عود کمتر و پاسخ به درمان بهتر خواهد بود،که بستگی سن و بیماری های همراه دیگر و ... دارد.با توجه به شرح حال اولیه و معاینه در هر بیمار میتوان تا حدودی آینده بیمار را پیش بینی کرد ولی بهر حال تغذیه مناسب ، دوری از استرس ، خواب کافی ،ورزش و از همه مهمتر مصرف درست و به موقع داروها و مراجعه به پزشک جهت کنترل وضعیت بیماری با آزمایشات دوره ای نقش مهمی در کنترل بیماری و جلوگیری ازعود خواهد داشت.

دیدگاه و نظــرات