برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.می خواستم بپرسم از طریق سلولهای بنیادی نمیشه بیماری آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های روماتیسمی رو درمان کرد؟

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.می خواستم بپرسم از طریق سلولهای بنیادی نمیشه بیماری آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های روماتیسمی رو درمان کرد؟

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.می خواستم بپرسم از طریق سلولهای بنیادی نمیشه بیماری آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های روماتیسمی رو درمان کرد؟راهی نیست؟انشاءالله خداوند در فرج امام زمان مون تعجیل کنه.نجات همه مون به دست اون بزرگواره.به اذن خدا.انشاءالله.
با سلام امروزه در زمینه استفاده از سلول های بنیادی در زمینه بیماری های روماتیسمی تحقیقات وسیعی در جریان است با توجه به اینکه در این دسته از بیماری ها خود ایمنی در بدن بطور منتشر وجود دارد موفقیت این روش هنوز اثبات نشده بایستی منتظر تحقیقات بیشتر بود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

پدرم روماتیسم داره چه فاکتور هایی برای روماتیسم در آزمایشات وجود داره؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۶/۰۲

با سلام.قرمزی چشم میتواند ناشی از بیماری های التهابی چشم باشد و یا اینکه ثانویه به بیماری های سیستمیک باشد درخواست نوع آزمایش و یا اقدامات تشخیصی بر اساس شرح حال مشخص میشود توصیه میشود به پزشک متخصص روماتولوژی مراجعه نمایید.

دکتر برای مادرم امپول متیل پردنیزولون 40 تجویز کردند به فاصله 4 روز از هم تزریق شود ، با همون تزریق اولی التهاب و درد از بین رفته ، حالا امپول دوم را هم حتما باید تزریق کنند ؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۷/۲۶

با سلام معیار تزریق مفصل وجود التهاب در داخل مفصل می باشد که با معاینه فیزیکی و بعضا با روش های تصویر برداری مشخص می شود. توصیه می شود درمان پزشک خود را کامل کنید و تزریق را ادامه دهید

آیا دارویی جایگزین پردنیزلون هست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۸/۰۳

با سلام داروی پردنیزلون از درمان های اصلی آرتریت روماتوئید می باشد پزشکان روماتولوژیت سعی می کنند با توجه به شدت بیماری دوز آن را تعدیل کنند این موضوع را پزشک معالج شما تشخیص می دهد. برای کاهش وزن بهتر است از غذاهای حاوی نشاسته مانند برنج و ماکارونی پرهیز کنید و فعالیت بدنی خود را افزایش دهید. عمل لیپوساکشن با توجه به ضعف سیستم ایمنی توصیه نمی شود

رماتیسم مفصلی حادکریم مولا۱۳۹۶/۱۲/۱۳

سلام عزیز. ماهیت بیماری های روماتیسمی وبخصوص آرتریت روماتویید عود پذیری آن ودر درصدی از آن مقاومت جدی به درمان است. من نمی دانم آخرین مراجعه بیمار ومصرف دارو ها به چه صورت است؟! بیمار بایدبداند که با یک بیماری مزمن که درمان قطعی ندارد سر و کار دارد..درمان ها ممکن است درطول زمان نیز عوض شوند...درسیر این بیماری ممکن است آرتروز نیز عارض شود وتحرک بیمار را بطور جدی تحت تاثیر قرار دهد...لذا توصیه می کنم مراجعه مکرر ومنظم برای پزشک خود داشته باشد. اگر مدت مدیدی مراجعه نکرده باشد ممکن است کاندید داروهای بیولوژیک باشد. ممکن است نیاز به مشاوره ارتوپدی وانجام دانسیتومتری نیز داشته باشد...درنهایت قطع دارو بدون اجازه واطلاع پزشک وعدم مراجعه ، کار درستی بنظر نمی رسد.. بیمار مجددا تشریف بیاورند باکمال میل در خدمتشان خواهم بود.

دیدگاه و نظــرات