برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است. برای درمان چکار باید بکنم؟

چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است. برای درمان چکار باید بکنم؟

سلام چندین سال است که پا و دستانم متورم میشود که طبق نظر پزشکان متخصص علائم نقرس است ولی اسید اوریک خونم همیشه در بازه نرمال است.در ابتدا شصت پام باد میکرد ابتدا پای راست و بعد پای چپ چندین روز دردش طول میکشید بعد دیشب تا صبح از دردش بیدار بودم اولا چندین ماه یکبار باد میکرد با پیشرفت بیماری حتی به دو هفته یکبار هم رسید و پاشنه زانو و دستم نیز متورم میشه. پرهیز غذایی هم داشتم که تاثیر مثبت داشت ولی درمان کننده نبود. ممنون میشم راهنمایی کنید برای درمان و انتخاب پزشک مناسب چون حتی از پزشکان متخصص هم پرسیدم یکی متخصص غدد و یکی روماتولوژی رو بهم پیشنهاد داد. چه کار کنم؟
سلام.درمان نقرس و یا احتمالات دیگری که در أین مورد مطرح است در حیطه تخصص روماتولوژی است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

سلام. بیماری نقرس دارم، رژیم غذایی رعایت میکنم، آب زیاد مینوشم، پاهایم سر هستندو...چند ماه است که درد به شصت پا منتقل شده است. راهنمایی نمایید.غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۱۷

با سلام. شما مبتلا به نقرس مزمن هستید.در نقرس مزمن بایستی قرص کلشی سین حداقل 3- 6 ماه تا قطع حمله نقرس ادامه یابد.سپس همزمان با قطع حمله نقرس باید دارویی که کاهش دهنده اسید اوریک خون می باشد مانند آلوپورینول مصرف گردد.دوز آلوپورینول به میزانی باید افزایش یابد که ایجاد عارضه نکند و از طرفی بتوان میزان اسید اوریک را به زیر 6 کاهش داد. در حملات حاد باید کلشی سین مصرف شود و چنانچه آلوپورینول قبلا استفاده می شده است مصرف آن باید ادامه یابد و چنانچه مصرف نمی شده مصرف آن در حملات باعث تشدید حملات می گردد.در مواردی که بیمار سنگ اوراتی و یا رسوب اوریک اسید در نسج نرم مانند لاله گوش و مفاصل دارد بایستی رقم اوریک اسید بسیار پایین بیاید.افزایش مصرف دوز آلی پورینول می بایست با نظر پزشک معالج باشد.در بیمارانی که تحت درمان دارویی با آلوپورینول هستند ضرورتی برای رژیم غدایی سخت نیست .بهتر مصرف مواد پروتئینی خصوصا مواد گوشتی کاهش یابد.تاکید می شود در این بیماری نیازی به رژیم غذایی سفت و سخت نیست. کم آبی و پیاده روزی طولانی مدت ممکن است باعث تشدید حملات شود.تاثیر سایر موارد از قبیل استرس بر این بیماری اثبات شده نیست.

درمان نقرسمژگان عابدینی۱۳۹۷/۰۳/۱۹

سلام نقرس میتواند مفاصل متعددی رادرگیر کند مواردی که به تشخیص پزشک معالج تشخیص ابتلا سایر مفاصل ناشی ازنقرس باشد ودرمواردی که مقاوم به قرص مداسین وآلوپرینول باشدگاه نیاز به استفاده ازپردنیزولون ودرمانهای تعدیل کننده سیستم ایمنی نیاز خواهد شد

دیدگاه و نظــرات