برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا مثبت شدن آزمایش anti dsdna به مدت یک سال که مقدارش رو به افزایش است، درد مفاصل، نشانه ابتلا به بیماری لوپوس است؟

آیا مثبت شدن آزمایش anti dsdna به مدت یک سال که مقدارش رو به افزایش است، درد مفاصل، نشانه ابتلا به بیماری لوپوس است؟

با عرض سلام،آیا مثبت شدن آزمایش anti dsdna به مدت یک سال که مقدارش رو به افزایش است (مقدارش 89 است که در برگه آزمایش کمتر از 16 منفی و از 16 تا 24 مثبت ضعیف و بیشتر از 24 مثبت است) و درد مفاصل بدون تورم، ریزش موی شدید، کهیر و خارش پوست،خستگی و زخم دهان بیماری SLE را مطرح می کند؟ (البته آزمایش anti ccp هم مثبت است ولی ana و دیگر آزمایشهای تشخیصی منفی است . )
با سلام تست anti dsdna یک تست نسبتا اختصاصی در بیماری لوپوس است که در کنار یافته های بالینی ذکر شده قویا به نفع بیماری لوپوس می باشد که بایستی توسط روماتولوژیست بررسی بیشتری صورت گیرد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

من لوپوس دارم و پنج شش ماهی است داروهام رو قطع کردم هفته پیش موقع دستشویی ازم خون میرفت،آیا ارتباطی با هم دارند؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۳/۲۴

با سلام تشخیص بیماری لوپوس بر اساس مجموعه شواهد بالینی و آزمایشات می باشد چنانچه علامتی ندارید و آزمایش این بیماری منفی است نیاز به اقدام خاصی نیست تحت نظر پزشک روماتولوژیست باشید.خونریزی گوارش یا خشکی چشم با توجه به شرح ذکر شده به نظر ارتباطی با بیماری لوپوس ندارد ضروری است از طریق پزشک گوارش و چشم پیگیری نمایید

سلام . مبتلا به بیماری روماتیسم و لوپوس هستم 29 سالمه . روزی 1 پردنیزولون و یک روز درمیان هیدروکسی کلروکین سولفات مصرف می کنم . چند وقته که رگهایی در انگشتان دغلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۵/۳۱

با سلام چنانچه شکایات ذکر شده و یا گزگز و مور مور در اندام مداوم و پایدار باشد بایسنتی در اسرع وقت پیگیری شود ولی چنانچه گذراست و از عضوی به عضو دیگر جابچا می شود اهمیت کمتری دارد .

عمل جراحىادمین بهپو۱۳۹۷/۰۵/۱۸

با سلام میزان استراحت و مراقبت بعد از عمل با صلاحدید پزشک با توجه به شرح حال بیمار تعیین می شود اما در حالت نرمال فرد می‌تواند بعد از یک ماه به زندگی عادی خود برگردد. بعد از یک ماه ورزش‌ها سنگین‌تر می‌شود و بیمار می‌تواند از دوچرخه ثابت هم استفاده کند و بعد از دو و نیم تا 3 ماه بیمار می‌تواند بدود.

بیماری های لوپوس و پسوریازیس و آلوپاسی توتالیس و شوگرن دارم. پردنیزولون و آزارام داروهای اصلی من هستند. ینسج چربی در چستان هایم ایجاد شده آیا عارضه داروهایم است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۰۵

با سلام به طور معمول وجود توده با حدود مشخص در یک سینه عارضه بیماری و یا دارو ها نیست.توصیه می شود در صورت پایدار بودن توده بعد از حداقل سه ماه و یا تغییر سایز آن با پزشک جراح مشورت نمایید.

دیدگاه و نظــرات