برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا داروی نیولایف تاثیری بر تسکین و درمان دردآرتروز دارد؟

آیا داروی نیولایف تاثیری بر تسکین و درمان دردآرتروز دارد؟

باسلام وخسته نباشید: سوال من در مورد داروی نیولایف است یکی از آشناها اسم این دارو را از شبکه ماهواره ای برداشته وخریداری کرده و مصرف میکند به گفته ایشان که از درد زانو به علت سائیدگی رنج می برد بعداز مصرف این داروی دردش بهبود یافته است ایشان این دارو را به مادرم معرفی کرده است مادرم در یک سمت زانو سائیدگی با درد شدید داردخیلی دارو مصرف کرده ولی خوب نشده اخیرا هم پزشک مربوطه اش گفته باید عمل شود و پروتز گذاشته شود ولی چون مادرم بیماری قلبی و پوکی استخوان و بیماری قتد دارد می ترسیم که بعداز عمل زانویش عفونت کند و بدتر از این وضعیت شود چون الان کم و بیش می تواند راه برودبه نظر شما این دارو می تواند موثر باشد یا هر کسی نمی تواند از آن استفاده کند. با تشکر
با سلام نیولایف اسم علمی دارو نیست، لذا در این زمینه اظهار نظر غیر ممکن است . باید توجه شود تاکنون داروی موثری در زمینه آسیب غضروف ناشی از آرتروز وجود ندارد. داروهای موجود در بازار که در شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شود مکمل هایی با تاثیر موقت می باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

مادرم ارتروز زانو دارند . آیا تزریق برای ایشون مناسبه؟احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۸/۰۳

سلام.همکاران روماتولوژیست در همدان حضور دارند که می توانند درمان مناسب را آرائه نمایند.

مادرم استئوآرتریت دارد. با مصرف داروها ایجاد دچار گر گرفتگی و تعریق می شوند. راهنمایی نمایید.محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۵/۰۳

سلام .گهگاه برای استئوآرتریت التهابی داروهای فوق تجویز و بسته به میزان پاسخ بتدریج کاهش می یابد. عوارض فوق به نظر ارتباط با درمان دارویی ندارد و از عوارض یائسگی است. ولی در صورت تب باید بررسی بیشتری شود.

درمان ارتروز پیشرفته با سلول های بنیادیمژگان عابدینی۱۳۹۶/۱۰/۱۹

باسلام بله میتونید برای مشاوره درزمینه تزریق سلولهای بنیادی به موسسه رویان که طرح پژوهشی دراین زمینه دارند اقدام کنیدیه طرح تحقیقاتی هست که روی بیماران آرتروز کارمیکنند

زندگی بهتر با آرتریت روماتوئید توام با تب مالتمسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۹/۰۶

سلام تفسیر آزمایش رو با متخصص عفونی مشورت کنید و سپس جهت انجام اقدامات بعدی به متخصص ارتوپدی مراجعه نمایید.

دیدگاه و نظــرات